Σύμη: Ποιες είναι οι τελευταίες κινήσεις του παρουσιαστή του BBC

Metrosport Team08 Ιουνίου 2024

Τα ίχνη του Βρετανού παρουσιαστή Μάικ Μόσλεϊ, ο οποίος βρισκόταν για διακοπές στη Σύμη, εξακολουθούν διά θαλάσσης, ξηράς και αέρος να αναζητούν οι Αρχές. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Μόσλεϊ αποχώρησε από την παραλία του Αγίου Νικολάου και κινούνταν στον Γιαλό, όπου, όμως, χάθηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τα ίχνη του.

Μιλώντας στον protothema.gr, αστυνομικές πηγές σημείωσαν ότι φθάνοντας στο Πέδι, ο παρουσιαστής θα μπορούσε να επιβιβαστεί σε λεωφορείο και να κατευθυνθεί προς τον Γιαλό, κάτι που ωστόσο  δεν έπραξε. 

Κι αυτό γιατί, αν το είχε κάνει, θα είχε αποτυπωθεί η επιβίβαση του από κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται σε κατάστημα κοντά στη στάση των λεωφορείων.

Όπως ανακοίνωσε το Λιμενικό Σώμα της Σύμης, πέντε περιπολικά σκάφη - μαζί με όλα τα ιδιωτικά και εμπορικά σκάφη κοντά στο νησί - γνώριζαν για το περιστατικό και αναζητούσαν τον παρουσιαστή. «Όλα τα περιπολικά μας σκάφη ψάχνουν», δήλωσε το λιμενικό.

Η ομάδα αναζήτησης αποτελείται από 25 άτομα, συμπεριλαμβανομένων αστυνομικών, δυτών, εθελοντών και πυροσβεστών, ενώ στις έρευνες συνδράμει και ένα ελικόπτερο που εστάλη από την Αθήνα, drone που ψάχνουν σε δυσπρόσιτες περιοχές και ένας αστυνομικός σκύλος ανιχνευτής.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.