Συμφώνησε με Ματαρίτα και Φατόρε ο Άρης

Γιώργος Στράντζαλης18 Ιουνίου 2023

Μετά τον ερχομό του Ντομαγκόι Πάβισιτς, ο Άρης προχώρησε σε δύο ακόμη μεταγραφικές κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Ρόναλντ Ματαρίτα και με τον Βαλεντίνο Φατόρε.

Ο Ματαρίτα είναι διεθνής Κοσταρικανός αριστερός μπακ ο οποίος από πέρυσι τον Ιανουάριο ανήκει στην Ουκρανική Ντνίπρο, με τη φανέλα της οποίας μέτρησε εννέα συμμετοχές στο δεύτερο μισό της σεζόν. 

Είναι 28 ετών και από το 2015 είναι διεθνής με την ομάδα της Κόστα Ρίκα. Από το 2016 μέχρι και πέρυσι τον Ιανουάριο αγωνίστηκε στο MLS με τη φανέλα της New York City (121 συμμετοχές με 4 γκολ και 9 ασίστ) για πέντε έτη και του Cincinnati (32 συμμετοχές, 3 γκολ και 7 ασίστ).

Ο Βαλεντίνο Φατόρε αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας, είναι γεννημένος το 2001 στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής αλλά έχει Ισπανικό διαβατήριο και μία συμμετοχή με την Εθνική ομάδα U19. Είναι γέννημα θρέμμα των Ακαδημιών της Σεβίλλης και ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν με 33 παιχνίδια, πέντε γκολ και δύο ασίστ με τη Β’ ομάδα του συλλόγου από την Ανδαλουσία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.