«Συμφώνησε με Λέουβεν ο Βερστράτε»

Metrosport Team08 Ιουλίου 2024

Έτοιμος να περάσει την πόρτα της εξόδου από τον Άρη είναι ο Μπίργκερ Βερστράτε, οιωνός που είχε προοικονομηθεί και από την απουσία του, από το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της ομάδας στην Πτολεμαΐδα. Μάλιστα, βελγικά δημοσιεύματα αποκαλύπτουν πως ο συμπατριώτης τους έχει βρει ήδη τον επόμενο σταθμό στη καριέρα του.


Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Βέλγο δημοσιογράφο Σάσα Ταβολιέρι, Λέουβεν κια Βερστράτε έχουν ήδη δώσει τα χέρια και είναι έτοιμοι για τις τελικές υπογραφές.

Βέβαια, ο 30χρονος  μέσος μπορεί να έχει συμβόλαιο με τον Άρη μέχρι το καλοκαίρι του 2025, ωστόσο ο ίδιος θέλει να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της πατρίδας του, για προσωπικούς λόγους που αφορούν την οικογένειά του.

Το γεγονός ότι ο Βέλγος βρισκόταν πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του με την Λέουβεν έγινε πασιφανές μετά την απόφαση του Βερστράτε να μην αναχωρήσει με την υπόλοιπη ομάδα για την Πτολεμαΐδα, στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Σε κάθε περίπτωση το ρεπορτάζ του Ταβολίερι μιλά για άμεση ολοκλήρωση της μεταγραφής, ακόμη και στις αρχές αυτής της εβδομάδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.