Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Αμερικανό σέντερ Ντεβόντε Άπσον

Metrosport Team02 Αυγούστου 2024

Σε συμφωνία με τον Ντεβόντε Άπσον ήρθε ο ΠΑΟΚ για την ενίσχυση του στη θέση των σέντερ. Ο Δικέφαλος θέλοντας να γεμίσει τη ρακέτα του ήρθε σε συμφωνία με τον 31χρονο, ο οποίος γεννήθηκε στο Aγκούστα της Γεωργίας αλλά μεγάλωσε στο Αμαρίλο του Τέξας. Έχει ύψος 2.06μ και έχει εμπειρία από τα ευρωπαϊκά γηπέδα. 

Στα τελευταία χρόνια πέρασε από την Πολωνία με την Άρκα Γκντίνια, από τη Γαλλία με τη Στρασμπούρ, από την Ιταλία με την Τριέστε, από την Τουρκία με την Μπελεντίγιεσι και από το Ισραήλ με τη Χάποελ Χάιφα ενώ στη σεζόν πέρασε, αγωνίστηκε και πάλι στην Τουρκία με την Μπουγιουκτσεκμετσέ αλλά και στο Κόσοβο με την Τρέπσα.

Στη σεζόν που πέρασε, ο Άπσον είχε 8,69 πόντους και 4,69 με 52,9% εντός πεδιάς στο τουρκικό Πρωτάθλημα ενώ στη Βοσνία είχε 8,2 πόντους, 5,27 ριμπάουντ και 0,87 κοψίματα ανά αγώνα.

Ο Άπσον αναμένεται τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη, όπως βέβαια και οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας, για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.