Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Στέφαν Σβαμπ!

Metrosport Team13 Ιουνίου 2024

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ αφού οι επιτελείς της ομάδας έχουν προχωρήσει παράλληλα πολλές υποθέσεις, μεταγραφών και ανανεώσεων συμβολαίων. Στην δεύτερη κατηγορία ανήκει η περίπτωση του Στέφαν Σβαμπ που είναι πια οριστικό ότι θα συνεχίσει στην Τούμπα.

Ο Αυστριακός μέσος που αποτελεί και έναν εκ των αρχηγών του Δικεφάλου , αναμένεται να συνεχίσει να φορά τα «ασπρόμαυρα» καθώς μετά την οριστική συμφωνία με τον Μαντί Καμαρά που ''έκλεισε'' στον ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία χρόνια και τον Κώστα Θυμιάνη που μετακομίζει από τις Σέρρες στη Θεσσαλονίκη, αυτή ήταν η τρίτη μεταγραφική είδηση για τους ''ασπρόμαυρους'' εντός της ημέρας.

Ο Αυστριακός αυτή τη στιγμή είναι στην 46η θέση στον πίνακα που αφορά τις συμμετοχές όλων των ποδοσφαιριστών που έχουν φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα σε επίσημα ματς. Εφόσον ο ΠΑΟΚ επαναλάβει τον φετινό αριθμό αγώνων και ο Αυστριακός είναι υγιής, μπορεί να βρεθεί στους πρώτους 30, με τον Θοδωρή Ζαγοράκη αυτή τη στιγμή να είναι 30ος και έχοντας 236 συμμετοχές.

Παράλληλα ο Στέφαν Σβαμπ μπορεί να μπει στην πρώτη πεντάδα των ξένων με τις περισσότερες συμμετοχές! Ο Λίνο αυτή τη στιγμή είναι πέμπτος με 220 συμμετοχές ενώ κατά σειρά στις πρώτες τέσσερις θέσεις είναι ο Βιεϊρίνια, ο Γκουερίνο, ο Φούρτουλα και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που φόρεσε σε 251 ματς τα ασπρόμαυρα. Παράλληλα θα φτάσει τα πέντε συνεχόμενα χρόνια στον ΠΑΟΚ κάτι που ελάχιστοι ξένοι ποδοσφαιριστές έχουν στο παλμαρέ τους και ειδικά τις τελευταίες δεκαετίες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.