Συμφωνία ΠΑΟΚ με Κόλεϊ για 1+1, περιμένει να μείνει ελεύθερος από την Μπεσίκτας

Κώστας Πετρωτός26 Αυγούστου 2024

Με πολύ γρήγορους ρυθμούς προχωρά η υπόθεση του Ομάρ Κόλεϊ για τον ΠΑΟΚ και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχει συλλέξει το metrosport.gr, ο ύψους 1.91μ. στόπερ από την Γκάμπια έχει συμφωνήσει στην πρόταση του Δικεφάλου για 1+1 χρόνια. Η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ προτείνει ένα συμβόλαιο με απολαβές λίγο πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως στον 32χρονο (έχει γενέθλια 24 Οκτωβρίου 1992) και η πλευρά του αριστεροπόδαρου στόπερ το αποδέχεται.

Ωστόσο, για να ισχύσει η συμφωνία, ο Κόλεϊ θα πρέπει να μείνει ελεύθερος από την Μπεσίκτας, με την διοίκηση της οποίας έχει επαφή ο Τούρκος ατζέντης του, συνεργάτης του μάνατζερ του Κοτάρσκι, Φεντερίκο Παστορέλο.

Με βάση τα όσα επικαλούνται Τούρκοι δημοσιογράφοι, η πλευρά Κόλεϊ θέλει να πάρει κάποια αποζημίωση από την Μπεσίκτας για να λύσει το συμβόλαιό του που έχει διάρκεια ως τις 31 Μαϊου 2025, όπως μπορείτε να δείτε στην καρτέλα του στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Τουρκίας (φωτό).

Ο ΠΑΟΚ θέλει να καλύψει το κενό του Κουλιεράκη με τον άσο από την Γκάμπια και να περιμένει το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου στα μεγάλα πρωταθλήματα για να ψάξει την ευκαιρία της τελευταίας στιγμής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρότι εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους, σε Ευρώπη και Αραβία, δεν φαίνεται, τουλάχιστον τη δεδομένη χρονική στιγμή, να υπάρχει ανταγωνιστής.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.