Συμφωνία Παναθηναϊκού- Γιουρτσεβέν, «Θα περιμένει λίγο ακόμη το NBA»

Metrosport Team19 Αυγούστου 2024

Σε συμφωνία έχει έρθει ο Παναθηναϊκός με τον Ομέρ Γιουρτσεβέν, ωστόσο σύμφωνα με τα Μέσα της Τουρκίας ο παίκτης «θα περιμένει λίγο ακόμη το NBA».

Ο 26χρονος τούρκος διεθνής σέντερ έχει έρθει σε συμφωνία με τους Πρωταθλητές Ευρώπης, αλλά όπως μεταφέρουν τα Μέσα της χώρας του, θα περιμένει μήπως προκύψει κάποια ευκαιρία της τελευταίας στιγμής από το NBA.

Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν φέρεται να έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, όμως σύμφωνα με την τουρκική έκδοση του Eurohoops ο 26χρονος σέντερ θα περιμένει για λίγες ημέρες τον χώρο του NBA μήπως προκύψει κάποια τελευταία ευκαιρία για εκείνον.

Υπενθυμίζεται πως ο 26χρονος διεθνής σέντερ (2,11μ.) έμεινε ελεύθερος από τους Γιούτα Τζαζ και παραμένει στη λίστα των free agents, χωρίς όμως πολλές επιλογές στην αγορά, μιας και οι περισσότερες ομάδες έχουν κλείσει τα ρόστερ τους με τις θέσεις των εγγυημένων συμβολαίων και πλέον έχουν προς διάθεση κυρίως τα two-way contracts.

Οι Νιού Γιορκ Νικς που τον δοκίμασαν, αποφάσισαν να μην του προσφέρουν συμβόλαιο και εκτιμάται πως δύσκολα θα βρει το συμβόλαιο και το ρόλο που θα ήθελε.

Ο Παναθηναϊκός του προσφέρει υψηλότερες αποδοχές, σημαντικότερο μεγαλύτερο ρόλο και περισσότερο χρόνο συμμετοχής, με τον Εργκίν Αταμάν να έχει επιλέξει τον Γιουρτσεβέν ως τον ψηλό που θα πλαισιώσει τον Ματίας Λεσόρ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.