Συμφωνία Αρη με Αλβάρο Ζαμόρα!

Γιώργος Στράντζαλης08 Ιουλίου 2023

Στα «κιτρινόμαυρα» θα ντυθεί ο Αλβάρο Ζαμόρα καθώς ο Αρης πέτυχε το deal που προσπαθούσε εδώ και μήνες και φέρνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα τον παίκτη στη Θεσσαλονίκη.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός από την Κόστα Ρίκα είχε απασχολήσει από τον περασμένο Ιανουάριο και παρά το γεγονός ότι ο Αρης απείχε… εκατοστά από τη μεταγραφή του, οι οικονομικές απαιτήσεις της Ντεπορτίβο Σαπρίσα έβαλαν στον πάγο τη μεταγραφή του. Οι Κιτρινόμαυροι επανήλθαν για την περίπτωσή του πριν από μερικές εβδομάδες και σήμερα κατέληξαν σε συμφωνία, τόσο με τον ποδοσφαιριστή όσο και με την ομάδα του. Εκείνο που μένει να διευκρινιστεί είναι τι περιλαμβάνει η συμφωνία καθώς ο παίκτης είχε συμβόλαιο ως τις 30 Ιουνίου του 2026.

Ο Ζαμόρα, ο οποίος αγωνίζεται κατά κύριο λόγο ως αριστερός μεσοεπιθετικός, αλλά έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στην ίδια θέση δεξιά, καθώς και ως κεντρικός επιθετικός, θεωρείται από τα μεγάλα ταλέντα της χώρας του, ενώ είναι και μέλος της Εθνικής Κόστα Ρίκα με συμμετοχή μάλιστα στο πρόσφατο Μουντιάλ στο Κατάρ.

Ο Αρης τον περασμένο Ιανουάριο συζήτησαν με την ομάδα του το ενδεχόμενο του δανεισμού του μέχρι το τέλος της σεζόν 2022-2023 και οψιόν αγοράς, όμως, για οικονομικούς λόγους δεν τελεσφόρησε η συμφωνία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.