Συμεωνίδης: «Άφησαν 52 άτομα να μπουν χωρίς εισιτήριο στην Τούμπα-Δεν γλυτώνει κανείς με τις κάμερες»

Metrosport Team16 Σεπτεμβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Χρήστος Συμεωνίδης, αναπληρωτής Γ.Γ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, σχολιάζοντας τη σύλληψη υπαλλήλων της υπηρεσίας security της Τούμπας, οι οποίοι άφησαν οπαδούς να εισέλθουν στο γήπεδο παράνομα, χωρίς να έχουν στην κατοχή τους ταυτοποιημένο ονομαστικό εισιτήριο.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και με την Μάλμε. Κάνουμε  μια ιδιαίτερη προσπάθεια από τον Αύγουστο που ξεκινήσανε τα ευρωπαϊκά. Ήδη με τον ΠΑΟΚ έχουμε διανύσει 7 παιχνίδια.

Δυστυχώς και στα 7 παρατηρήθηκε το φαινόμενο, να υπάρχουν άτομα που μας δημιουργούνε πρόβλημα. Δεν έχουν καταλάβει ότι το τσάμπα έχει πεθάνει. Υπάρχουν 20-25 χιλιάδες που πληρώνουν κανονικά και δεν μας δημιουργούν κανένα πρόβλημα. Και καθόμαστε και ασχολούμαστε με 30, 40, 50 νεαρά άτομα τα οποία καλύπτουν τα χαρακτηριστικά τους και θέλουν να εισέρχονται δωρεάν, με το έτσι θέλω, χωρίς να πληρώνουν το αντίτιμο και να εφαρμόζουν την νομοθεσία.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν ορισμένοι που είναι «συμπαραστάτες«, είναι κάποια άτομα που εκτελούν χρέη security στο γήπεδο της Τούμπας. Δυστυχώς για την ΠΑΕ είναι λυπηρό, με ένα εισιτήριο να στριμώχνουν στο τουρνικέ δύο άτομα. Δηλαδή οι υπόλοιποι που πληρώνουν είναι τα κορόιδα της υπόθεσης.

 Χθες, σε 30 λεπτά περάσανε 52 διπλά άτομα. Ευτυχώς όμως από τον Φεβρουάριο έχουμε τον θεσμό της κάμερας και εκεί δεν γλυτώνει κανένας. 

Βέβαια μου έκανε αρνητική έκπληξη η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παίρνοντας αφορμή ένα μεμονωμένο καταδικαστέο περιστατικό με το νεαρό και το κινητό. 

Πάντως στις 7 αυτές αγωνιστικές η συνεργασία μας είναι η καλύτερη δυνατή. Η Τούμπα είναι μια εκκλησία και οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε και να το πούμε όλοι πως είναι λυπηρό να παρατηρούνται τέτοια φαινόμενα, με κίνδυνο η ΠΑΕ να το πληρώσει όλο αυτό με 1-2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. 

Γιατί αν γίνει ένα περιστατικοί από άτομο που δεν φέρει εισιτήριο και ταυτοποηθεί, θα έχει μεγάλο πρόβλημα η ΠΑΕ. Ουσιαστικά, η αστυνομία προστατεύει τις ΠΑΕ. Δεν το κάνουμε για εμάς, το κάνουμε γιατί θέλουμε η πόλη μας να κινείται στην ομαλότητα και την νομημότητα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.