Σύλλογος ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης: Ζητά την αναβολή έναρξης του πρωταθλήματος

Metrosport Team03 Σεπτεμβρίου 2024


Τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής του συλλόγου ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών με επιστολή-αίτημα που έστειλαν προς την ΕΠΣ Μακεδονίας η οποία θα συζητηθεί στο σημερινό συμβούλιο της της ΕΠΣΜ, ζητούν την αναβολή έναρξης των πρωταθλημάτων μέχρι όλες οι ομάδες μπουν στο πρόγραμμα επεμβάσεων ποδοσφαιριστών.

Ευχαριστούν αρχικά τις ομάδες που συμμετέχουν ήδη στο πρόγραμμα και στέκονται δίπλα στον ποδοσφαιριστή / άνθρωπο που κάθε βδομάδα δίνει τις μάχες του για να κερδίσει η ομάδα αλλά στη συνέχεια επισημαίνουν:

«Το ποσοστό των ομάδων που μετέχουν στο πρόγραμμα επεμβάσεων ποδοσφαιριστών είναι κάτω του προσδόκιμου.

Αυτό προκαλεί την απογοήτευση μας για τα σωματεία που δεν συμμετέχουν αλλά και ανασφάλεια για ενδεχόμενους σοβαρούς τραυματισμούς και την εξέλιξη αυτών σε επίπεδα στήριξης.

Γνωρίζουμε όλοι πως αγωνιζόμαστε σε δύσκολους αγωνιστικούς χώρους, κάτι που ανεβάζει περισσότερο τον κίνδυνο των τραυματισμών.

Το ποσό συμμετοχής στο πρόγραμμα (150 ευρώ ετησίως) κρίνεται αστείο για την αξία που μπορεί να προσφέρει, δηλαδή την κάλυψη του 75% του κόστους μιας χειρουργικής επέμβασης. Το ζήτημα επίσης είναι και ηθικό.

Για τους παραπάνω λόγους αιτούμαστε την αναβολή της έναρξης των πρωταθλημάτων μέχρι όλες οι ομάδες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα».

Τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής του συλλόγου ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης Γιώργος Πολυζωίδης, Μάριος Κράββαρης, Ιορδάνης Πεχλιβανίδης, Γιώργος Δάλλας, Νίκος Βασσαΐτης, Θωμάς Γκάρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtub

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.