Συγκλονίζει η σύντροφος του Ίωνα: «Το κατάλαβα από τα ρούχα του, γράφει ΠΑΟΚ το σορτσάκι του»

Metrosport Team03 Οκτωβρίου 2024

Συγκλονιστικά είναι τα λόγια της συντρόφου του 26χρονου Ίωνα Καρούση που σκοτώθηκε στην τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε στο Τελ Αβίβ.

Μιλώντας στο Live News σχολίασε την εικόνα που έδειχνε τους δύο δολοφόνους του συντρόφου της πάνω από τη σορό του να ανοίγουν πυρ κατά πλήθους στο Ισραήλ.

«Εκείνος είναι. Από τα ρούχα του το κατάλαβα, το σορτσάκι του γράφει ΠΑΟΚ», είπε χαρακτηριστικά.

Η 24χρονη θυμάται την τελευταία φορά που μίλησε με τον Ίωνα και τον τρόπο που έμαθε τα δυσάρεστα. «15.30 το μεσημέρι μιλήσαμε τελευταία φορά. Πήγε γι΄ αυτήν την εργασία. Έπρεπε να κάνει tour, ουσιαστικά να γυρίσει όλες τις στάσεις του τρόλεϊ και έπρεπε να βγάλει φωτογραφία την κάθε στάση μεμονωμένα. Έτυχε στη συγκεκριμένη στάση, εκείνα τα λεπτά να γίνει αυτό», είπε.

Ο αδικοχαμένος Ιωνάς βρέθηκε στο σημείο της τρομοκρατικής επίθεσης, για εργασία του πανεπιστημίου του. Έτυχε να βρεθεί απέναντι από τους δράστες που είχαν φτάσει αποφασισμένοι να σκοτώσουν αδιακρίτως.

«Ήταν δύο Παλαιστίνιοι, ο ένας με μαχαίρι, ο άλλος με καλάσνικοφ και άρχισαν να σκοτώνουν. Δεν έβλεπα τηλεόραση, εγώ κατά τις 19.30 είδε ότι γίνεται επίθεση. Του έστελνα μηνύματα και δεν απαντούσε».

Οι ώρες περνούν και η ίδια προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί του. Αρχικά όπως μας λέει το μυαλό της δεν πάει στο κακό. Η ελληνική κοινότητα του Ισραήλ παγώνει στο άκουσμα της θλιβερής είδησης. Η οικογένεια του ήταν γνωστή και αγαπητή στους περισσότερους. «Ήταν ένα από τα καλύτερα παιδιά», είπε ο πρόεδρος ελληνικής κοινότητας Ισραήλ.

Σπαρακτική και η ανάρτηση της νονάς του. «Μούδιασε η ψυχή μου», γράφει για τον θάνατο του πνευματικού της παιδιού. «Αντίο Ίωνα μου, αντίο γλυκέ βαφτισιμιέ μου, αντίο ξανθέ μου άγγελε, αντίο πιστό μου πλάσμα. Μούδιασε η ύπαρξή μου, άδειασε το μυαλό μου. Ποιος θα δώσει δύναμη και κουράγιο στους γονείς σου να συνεχίσουν; Ποιος θα τους εξηγήσει γιατί; Γιατί να φύγεις τόσο νωρίς; Γιατί να φύγεις τόσο άδικα;».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.