Συγκλονιστικός Τόνι Γκονζάλες: «Κατάλαβα το μεγαλείο του ΠΑΟΚ, όταν έφυγα και ήμουν στα πούλμαν για τις εκδρομές»

Metrosport Team01 Δεκεμβρίου 2023

Συγκλόνισε μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Τόνι Γκονζάλες, αναφερόμενος με έναν ιδιαίτερο τρόπο στα συναισθήματα του για τον ΠΑΟΚ, σημειώνοντας πως κατάλαβε το μεγαλείο της ομάδας όταν ο ίδιος είχε αποχωρήσει και βρισκόμουν στα πούλμαν με τους οπαδούς για να κατεβαίνω στους τελικούς στην ομάδα.

Αρχικά για τα συναισθήματα του για τον ΠΑΟΚ: «Πως να μην είμαι καλά μετά τη χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ; Εγώ κατάλαβα το μεγαλείο του ΠΑΟΚ όταν δυστυχώς έφυγα από τον ΠΑΟΚ και όταν ξεκίνησα να κατεβαίνω στις εκδρομές με τα λεωφορεία κατάλαβα τι σημαίνει ΠΑΟΚ, το μεγαλείο της ομάδας αυτής. Είναι από τις στιγμές που δεν θα ξεχαστούν ποτέ, όπως το υψωμένο σημαιάκι του Μουσλίμοβιτς στην Κωνσταντινούπολη. Παρακαλώ να τύχει ο ΠΑΟΚ μία ομάδα από την Ισπανία στο μέλλον για να μπορέσω να πάω να δω την ομάδα».

Προσθέτοντας για την πρόκριση του ΠΑΟΚ: «Το καλό είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει το κεφάλι του ήσυχο μέχρι τον Μάρτιο, όπου θα μπορεί να προετοιμαστεί , να κάνει μεταγραφές και να ενισχυθεί. Εμείς είμαστε ήσυχοι και το πρωτάθλημα».

Ενώ για τους κορυφαίους του αγώνα: «Καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ; Ο ΠΑΟΚ. Στο πρώτο ημίχρονο θα έλεγα ότι ήταν ο Κοτάρσκι και στο δεύτερο οι αλλαγές, καθώς συνδυάστηκαν ο Κωνσταντέλιας με τον Μπράντον Τόμας που μπήκαν ως αλλαγή. Ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που κέρδισε στην Ευρώπη, είναι έργο Λουτσέσκου και παικτών το ότι η ομάδα είναι στο -2 από την κορυφή στο πρωτάθλημα και στους «16» της Ευρώπης».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.