Συγκλονιστική μαρτυρία για την 44χρονη που δέχθηκε επίθεση από σκύλους (vids)

Metrosport Team14 Ιουνίου 2024

Σοκαρισμένη με ράμματα στο κεφάλι και δαγκωματιές σε όλο της το σώμα νοσηλεύεται στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο η 44χρονη που νωρίς το βράδυ της περασμένης Τετάρτης δέχτηκε επίθεση από δέκα σκυλιά στην περιοχή του Φιλύρου, στη Θεσσαλονίκη.


Η γυναίκα που διατηρεί κατάστημα κοντά στον Ιππικό Όμιλο που λειτουργεί στο Φίλυρο της Θεσσαλονίκης βγήκε να ποτίσει τα λουλούδια που έχει έξω από το μαγαζί και όπως περιέγραψε στο thestival.gr η μητέρα της, κ. Ρίτα «το πιο μεγαλόσωμο όρμησε πάνω της και μετά όρμηξαν όλα τα σκυλιά».

«Της επιτέθηκαν όλα μαζί, δέκα σκυλιά και την έριξαν κάτω. Η κόρη μου γύρισε μπρούμυτα για να προστατεύσει το πρόσωπο της και τα σκυλιά την δάγκωναν στο κεφάλι και στο σώμα. Είναι στο νοσοκομείο σοκαρισμένη και της δίνουν αντιβίωση. Παραλίγο να χάσω το παιδί μου» είπε προσθέτοντας ότι «η κόρη μου πριν δυο χρόνια έχασε τον άνδρα της κι αν την κατασπάραζαν τα σκυλιά η εγγονή μου θα έμενε ορφανή».

Η μητέρα της 44χρονης ανέφερε ότι είναι γνωστά στο Φίλυρο τα συγκεκριμένα σκυλιά και επισήμανε ότι «η κόρη μου την ώρα που της επιτέθηκαν τα σκυλιά είδε απέναντι να περνά μια κυρία με το μωράκι της και το σκυλάκι της και προτίμησε να τρέξει στην αντίθετη κατεύθυνση για να τους προστατεύσει από τα σκυλιά που σίγουρα θα ορμούσαν και σε αυτούς».

Η 44χρονη πάλευε για την ζωή της για αρκετά λεπτά και όπως περιέγραψε η κ. Ρίτα την έσωσαν «κάποιοι άνδρες που ήταν παραπέρα. Ένας μάλιστα έμαθα ότι είναι αστυνομικός εκτός υπηρεσίας και έτρεξαν και έδιωξαν τα σκυλιά και έτσι σώθηκε η κόρη μου» είπε η κ. Ρίτα και πρόσθεσε ότι ο Δήμος της περιοχής πρέπει να επιληφθεί του θέματος.

«Εμείς τα αγαπάμε τα σκυλιά και τα ζώα, αλλά έχουν γίνει κι άλλες επιθέσεις, δεν τολμάει ο κόσμος να περάσει από το σημείο» κατέληξε.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.