Συγκλονισμένη η αθλητική κοινωνία από τον χαμό του Χάρη Πάστρα (συλλυπητήρια Μακεδονικού, Κιλκισιακού, ΕΠΟ)

Metrosport Team12 Αυγούστου 2024

Συγκλονισμένη είναι η αθλητική κοινή γνώμη από τον χαμό του Χάρη Πάστρα που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 21 ετών, μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Ο Χάρης Πάστρας είχε αγωνιστεί στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού (U17 & U19) το διάστημα 2020-22 και στη συνέχεια στη Μαρκό και στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας. Έχει αγωνιστεί 1 φορά στην Εθνική U17 (Βουλγαρία-Ελλάδα, φιλικό, 25/02/2020).

Ανακοινώσεις εξέδωσαν πολλές ομάδες για τον χαμό του μεταξύ των οποίων ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας αλλά και ο ΓΣ Μαρκό που φόρεσε τη φανέλα τους.

Αναλυτικά...

Ποσειδώνας Μηχανιώνας

«Τα λόγια είναι φτωχά για να εκφράσουν τον θρήνο της απώλειας ενός νέου ανθρώπου.

Ο 21χρονος Χάρης Πάστρας γνώρισε τραγικό θάνατο τα ξημερώματα της Κυριακής σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τους συμπαίκτες και όλους όσους συνεργάστηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, όλους όσους τον αγαπούν και θα θυμούνται πάντα τον δικό τους Χάρη.

Ο Χάρης ήταν ένα παιδί που πάντα είχε ζωγραφισμένο ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο του. Ένα παιδί με εξαιρετικό χαρακτήρα που μόνο καλά λόγια έχουν να λένε όσοι συναναστράφηκαν μαζί του.

Η οικογένεια του Ποσειδώνα εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα, που θα τον σκεπάσει. Καλό ταξίδι και καλή αντάμωση Χάρη»

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΕΠΟ

«Ο πρόεδρος, Μάκης Γκαγκάτσης και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για τον Χάρη Πάστρα, τον ποδοσφαιριστή που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, σε ηλικία 21 ετών».

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ

«Η ΠΑΕ Μακεδονικός εκφράζει την ειλικρινή της θλίψη για τον πρόωρο χαμό του 21χρονου Χάρη Πάστρα και τα συλλυπητήρια της προς τους οικείους του. Ο Χάρης ήταν ποδοσφαιριστής και αγωνιζόταν στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, όμως τα ξημερώματα της Κυριακής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην Φθιώτιδα.

Καλό παράδεισο Χάρη».

Κιλκισιακός

«Ο Αθλητικός Όμιλος Κιλκισιακός ανακοινώνει την αναβολή του φιλικού αγώνα της Κυριακής 18/8/24 με την ομάδα του Ποσειδώνα Ν Μηχανιώνας ,λόγο πένθους της φιλοξενούμενης ομάδας για τον άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή της Πάστρα Χάρη .

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και την ομάδα του εκλιπόντος».

ΜΑΡΚΟ

«Ο Πρόεδρος, το ΔΣ και σύσσωμη η οικογένεια της Μαρκό είμαστε βαθιά συγκλονισμένοι από τον αδόκητο χαμό του ποδοσφαιριστή Χάρη Πάστρα σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο Χάρης την περσινή χρονιά, υπήρξε μέλος της οικογένειας μας και θέλουμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του, στην οικογένεια και τους φίλους του.

Αδιανόητο, θλιβερό και τραγικό γεγονός η ξαφνική απώλεια ενός δικού μας ανθρώπου, μα πάνω απ' όλα ενός εκπληκτικού ανθρώπου και ενός αδαμάντινου χαρακτήρα. Ένας άγγελος πέταξε ψηλά στον ουρανό τόσο πρόωρα και τόσο άδικα, σκορπίζοντας την θλίψη σε ολόκληρη την αθλητική κοινωνία.

Αντίο Χάρη, καλό παράδεισο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.