«The Incredibles»: «Ο δικός μου ΠΑΟΚ δεν χάνει ποτέ»

Metrosport Team04 Ιουλίου 2024

Χιλιάδες κόσμου παρακολούθησαν ζωντανά την πρεμιέρα της ταινίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ «The Incredibles» και συνεχίζουν να τη βλέπουν on demand στο κανάλι της στο youtube «ρουφώντας» μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο της. Και όχι άδικα. Ήταν μία σχεδόν δίωρης διάρκειας ταινία που συγκλόνισε όσους την παρακολούθησαν, ζώντας βήμα-βήμα όλη τη διαδρομή του ΠΑΟΚ μέχρι την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Σε μία άρτια, τεχνικά, δουλειά, ξεχώρισαν οι δηλώσεις του Μάκη Γκαγκάτση, του Ραζβάν Λουτσέσκου, του Χρήστου Καρυπίδη, του Αντρέ Βιεϊρίνια, του Στέφαν Σβαμπ, του Κώστα Κουλιεράκη. Η ατάκα του πρώην πια, διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ «ο δικός μου ΠΑΟΚ δεν χάνει ποτέ» με την οποία απάντησε στην κορούλα του, ήταν ο ιδανικότερος και ο πιο... ΠΑΟΚ επίλογος, μαζί με την εμφάνιση μερικών δευτερολέπτων του αγαπημένου ηθοποιού Γεράσιμου Σκιαδερέση με την ατάκα «Εντάξει, για τέταρτο φαβορί, καλά τα πήγαμε».

Εικόνες που δεν δημοσιεύτηκαν και παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά μέσα από τη συγκεκριμένη ταινία -όπως εκείνη του Γιάννη Κωνσταντέλια στις τελευταίες στιγμές του τελευταίου αγώνα με τον Άρη, με τον διεθνή χαφ να γυρίζει την πλάτη και να μην παρακολουθεί- ξεχώρισαν, όπως βέβαια και όλες εκείνες των φίλων της ομάδας στη διάρκεια και βέβαια στο τέλος της διαδρομής.

Πολύ ξεχωριστή ήταν και η αναφορά του Ραζβάν Λουτσέσκου στους φίλους του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στην προπόνηση της ομάδας και έκαναν παράπονα με έντονο ύφος, πριν την τελική ευθεία. Ο Ρουμάνος τους ευχαρίστησε, σημειώνοντας ότι αφύπνισαν την ομάδα.

Οι δηλώσεις του Βιεϊρίνια για τους τίτλους που κατέκτησε επιστρέφοντας στην Τούμπα, του Σβαμπ που παραδέχτηκε ότι είναι πια οπαδός της ομάδας και οι συγκλονιστικές αναφορές του Μιχαηλίδη στον αείμνηστο πατέρα του, την ώρα που περνούσε την εικόνα του μαζί με εκείνη του τροπαίου στο κορμί του με τατουάζ, καταγράφηκαν σε αυτήν την εξαιρετική δουλειά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.