Το παρασκήνιο του συγκινητικού τετ-α-τετ του Γιαννάκη με τον Λουτσέσκου: Αυτή την ατάκα... Γκαρσία του είπε ο μικρός

Metrosport Team07 Νοεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Κώστας Παπαστεφανάκης, πατέρας του μικρού Γιάννη που μετατράπηκε σε απόλυτο πρωταγωνιστή του ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, παίρνοντας πολλή αγάπη από τους οπαδούς και των δύο ομάδων. Ωστόσο, η στιγμή που θα θυμάται για πάντα ήταν το τετ-α-τετ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.


Όπως αποκάλυψε στον αέρα του Metropolis 95,5 o μικρός Γιάννης είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον Ρουμάνο τεχνικό μετά το πέρας του αγώνα, λέγοντάς του στα Ισπανικά τη φράση «επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς».

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Παπαστεφανάκης επιβεβαίωσε το γεγονός, λέγοντας πως: «Ισχύει, του είχε κάνει φοβερή εντύπωση και το είχε μότο στη ζωή του. Ναι, είναι μια φράση του Πάμπλο Γκαρσία. Φανταστείτε μου το έμαθε ο μικρός και το λέω και εγώ στα ισπανικά. Η μαμά το ξέρει ακόμη καλύτερα. Ανταλλάξανε την αμοιβαία αγάπη. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου του είπε «σ' αγαπώ» και ο Γιάννης, κοιτώντας τον στα μάτια του είπε «και εγώ σ' αγαπάω». Ήτανε μια στιγμή που ο Γιάννης θα τη θυμάται πολλά χρόνια, ήταν όνειρο ζωής για αυτόν. 

Δεν ξέρω αν έφταιγε ο Γιάννης για τη νίκη στο Γ. Καραϊσκάκης, όμως πρέπει να έχουμε πίστη και στον προπονητή και στην ομάδα. Ήταν μια κακή ήμερα με την ΑΕΚ, όμως στο Καραϊσκάκης ήταν αλλιώς. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να προχωρήσουμε».

Παράλληλα, αποκάλυψε πως: «Την Πέμπτη ο Γιαννάκης θα έρθει στη Τούμπα, μετά το σχολείο θα είμαστε εκεί να στηρίξουμε την ομάδα με όλη μας τη δύναμη. Εγώ με τον Γιάννη έχουμε διαρκείας. Έτσι, σε κάθε ευρωπαϊκό αγώνα, θεού θέλοντος, είμαστε εκεί. Βρισκόμαστε στη Τούμπα όσο το δυνατόν μας το επιτρέπει η καθημερινότητά μας».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.