Συγκινητική εκδήλωση για τα 50 χρόνια του εμβηλατικού F-4 Phantom

Metrosport Team29 Αυγούστου 2024

Μια συγκινητική εκδήλωση έλαβε χώρα στην 117 Πτέρυγα Μάχης, στην Ανδραβίδα, με αφορμή τη συμπλήρωση των 50 χρόνων του μαχητικού – θρύλου της Πολεμικής Αεροπορίας, του F-4 Phantom. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τελέστηκε Δοξολογία και Επιμνημόσυνη Δέηση, ενώ προβλήθηκε ιστορικό βίντεο με τις εκπαιδευτικές και επιχειρησιακές δραστηριότητες των θρυλικών Μαχητικών Αεροσκαφών F-4. 

Το «παρών» στην επετειακή εκδήλωση έδωσε και ο Υπουργός Άμυνας, Νίκος Δένδιας, ο οποίος είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στους χώρους της 338Μ.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν, επίσης, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ανδρέας Νικολακόπουλος, η Βουλευτής Ηλείας Διονυσία Ζήσιμου – Αυγερινοπούλου, ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχος (Ι) Παναγιώτης Γεωργακόπουλος και ο Πρέσβης της Ελλάδος στο Ηνωμένο Βασίλειο Ιωάννης Τσαούσης μαζί με τον πατέρα του Αντιπτέραρχο ε.α. Βασίλειο Τσαούση, τον αρχαιότερο εν ζωή Διοικητή της 117 ΠΜ. Παρόντες ήταν επίσης, Επίτιμοι Αρχηγοί ΓΕΑ και ΑΤΑ, αλλά και διατελέσαντες Διοικητές και στελέχη που υπηρέτησαν στην 338Μ, συγγενείς πεσόντων Ιπταμένων και εκπρόσωποι της Εκκλησίας και της Αυτοδιοίκησης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.