Συγκίνησε ο πατέρας του Γιαννάκη: «Καλύτερα να μην ζω, παρά να τον παρατήσω»

Metrosport Team26 Μαΐου 2024

Συγκλόνισε ο πατέρας του Γιαννάκη, κ. Λουκάς, του γνωστού φιλάθλου του ΠΑΟΚ, μετά την κατάκτηση του νταμπλ από το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του "δικεφάλου", δηλώνοντας μεταξύ άλλων στην κάμερα του Action24 πως η χαρά του γιου του είναι ο ΠΑΟΚ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, συγχαρητήρια στα κορίτσια γιατί τους άξιζε το κύπελλο και στον κ.Βαρδαλή που έκανε μεγάλο αγώνα. Μπράβο στον ΠΑΟΚ για το νταμπλ. Για τον Γιαννάκη, η χαρά του είναι ο ΠΑΟΚ, δεν του χαλάμε κανένα χατίρι, όπου θέλει είμαστε εκεί».

Ο Γιαννάκης τους αγαπάει όλους, θέλω να πω χίλια ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που τον αγκαλιάζει και του δίνει μεγάλη χαρά, μόνο που του μιλάει κάποιος. Δεν κοιμάται από την χαρά του. Παρά το μεγάλο ποσοστό αναπηρίας του, ζει και χαίρεται κανονικά. Δεν γίνεται να εγκαταλείψω αυτό το παιδί. Μου λέγανε πιο μικρό, να τον αφήσω σε ένα ίδρυμα. Συγγνώμη, αλλά καλύτερα να... αυτοκτονήσω.

Αν γινόταν κάτι τέτοιο, ο Γιαννάκης μου θα μαράζωνε. Παλιά ήταν χειρότερα η κατάστασή του, τώρα έχει γίνει ένα όμορφο παλικαράκι και κυρίως σκορπάει χαμόγελα. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ που δίνει τόσο μεγάλη χαρά στον Γιαννάκη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πατέρας του Γιαννάκη στην κάμερα του Action24.

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.