Συγκινεί ξανά ο Λέανδρος: Πρωτάθλημα και κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό!

Metrosport Team16 Μαΐου 2024

Η αγάπη του για τον ΠΑΟΚ είναι δεδομένη και όπου υπάρχει αγάπη, δεν υπάρχει μίσος! Ο μικρός Λέανδρος Παπαχαραλαμπίδης συγκινεί ξανά το ποδοσφαιρικό κοινό και προσδοκά ΠΑΟΚ και Άρης να πετύχουν τους στόχους τους φέρνοντας Πρωτάθλημα και Κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό.

Ο μικρός οπαδός του ΠΑΟΚ συγκινεί και πάλι με τη θέση και τη στάση του, απέναντι σε κόντρες και αντιπαλότητες, περιμένοντας στιγμές χαράς τόσο για την ομάδα του, όσο και για τον Άρη.

Εμφανίζεται ο ίδιος σε μια φωτογραφία με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, μαζί μ’ έναν φίλο του που φορά τη φανέλα του Άρη και σημειώνει στο Facebook: «Να το ξαναπώ… Πρωτάθλημα και κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό».

Κάνει λόγο για αθλητισμό, σεβασμό και fairplay, μακριά από την οπαδική βία που έχει εξαπλωθεί και έχει να «προσφέρει» μονάχα μίσος, πόνο και δάκρυα. Ο Λέανδρος Παπαχαραλαμπίδης συγκίνησε και πάλι στέλνοντας το δικό του μήνυμα για το ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ στο «Κ. Βικελίδης» χωρίς αντιπαλότητες.

Θέλει να πανηγυρίσει τον τίτλο, να χαρεί και να χαμογελάσει για τον ΠΑΟΚ. Θέλει το ίδιο να νιώσει ο φίλος του όπως και γενικώς οι φίλοι του Άρη στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό. Να έρθουν και οι δύο κούπες στον Λευκό Πύργο…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.