Συγκινεί ο μικρός Λέανδρος: «Χάαλαντ, ευχαριστώ που με επέλεξες»

Metrosport Team17 Αυγούστου 2023

Λίγους μήνες μετά το γκολ στα δίχτυα της Τούμπας και το ηχηρό χειροκρότημα των χιλιάδων «ασπρόμαυρων» οπαδών, ο μικρός Λέανδρος βρέθηκε να περπατάει χέρι χέρι με τον Έρλινγκ Χάαλαντ, στο εξίσου κατάμεστο Γ.Καραισκάκης, για τον τελικό του Super Cup.

Ο νεαρός οπαδός του ΠΑΟΚ απέδειξε για ακόμη μια φορά το μεγαλείο της ψυχής του, και μάλιστα σε παγκόσμια εμβέλεια, αφού ο τελικός του Super Cup παρακολουθήθηκε από εκατομμύρια κόσμο!


Σίγουρα, η είσοδός του στο γήπεδο, κρατώντας το χέρι του Έρλνιγκ Χάαλαντ είναι μια στιγμή που δεν θα ξεχάσει ποτέ, στέλνοντας μάλιστα και ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Σε ποστάρισμά του έγραφε χαρακτηριστικά:  «Μπορεί η διαδρομή με τον Χάαλαντ να ήταν ένδοξη, άλλα κράτησε 1 λεπτό! Για εκατομμύρια παιδιά με οπτική ή κινητική αναπηρία η διαδρομή στην καθημερινότητά τους χωρίς προσβασιμότητα κ συμπερίληψη είναι σημαντικότερη! Παρακαλώ βοηθήστε μας με ατομική ευθύνη και ενσυναίσθηση και κοινοποιήστε το μήνυμα. @erling.haaland Ευχαριστώ που με επέλεξες».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.