Συγκινεί ο μικρός Γιαννάκης: «Θα μπω περπατώντας μέσα στο γήπεδο»

Metrosport Team12 Οκτωβρίου 2024

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται πλέον ο μικρός Γιαννάκης, ο γλυκύτατος φίλαθλος του ΠΑΟΚ, που υπεβλήθη σε χειρουργείο στις ΗΠΑ και πλέον έχει ολοκληρώσει τη θεραπεία του.

Ο αξιαγάπητος φίλαθλος δηλώνει έτοιμος για όλα, σημειώνοντας ότι πλέον αισθάνεται τη διαφορά, καθώς δεν νιώθει να πονά.

«Στερητικό είχα πάθει. [...] Περιμένω τη στιγμή που θα μπω περπατώντας μέσα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ και να συναντήσω τον Πρόεδρο και όλη την ομάδα για να χαρούν και αυτοί με τη χαρά μου… [...] Είμαστε λιοντάρια και παλεύουμε, δέχτηκα κύμα θετικής ενέργειας από όλους τους παίκτες», σχολίασε ο μικρός Γιαννάκης.

Την ίδια ώρα, η μητέρα του μικρού Γιάννη ανέφερε ότι πλέον ξεκινά μια μακρά θεραπεία, κατά την οποία ο γιος της θα πρέπει να μάθει να περπατά.

«Ξαναγεννηθήκαμε στην Αμερική και κάνουμε τα βήματα από την αρχή όπως ένα μωρό, αργά αλλά σταθερά», τόνισε η μητέρα του Γιάννη, Ελένη, η οποία, όπως αποκαλύφθηκε ότι είναι… ΑΕΚ.

Στο μεταξύ, ο πατέρας της οικογένειας αναφέρθηκε στο τεράστιο κύμα αγάπης που δέχτηκαν από όλο τον κόσμο, αποκαλύπτοντας ότι ο Ιβάν Σαββίδης κάλυψε μεταξύ άλλων τα έξοδα της επέμβασης και της νοσηλείας, ευχαριστώντας, παράλληλα, την ομογένεια και τη Μητρόπολη του Σικάγο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.