Σβορώνος: Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση

Metrosport Team29 Αυγούστου 2024

Ο ΓΑΣ Σβορώνου ενόψει του νέου Πρωταθλήματος της  Γ Εθνικής προχώρησε στην απόκτηση του 24χρονου τερματοφύλακα Γιάννη Ράντου. Μετά τη θητεία του σε Πιερικό, ΑΕ Σελάνων, ΑΕ Καρίτσας και Απόλλωνα Πόντου την περσινή σεζόν, θα υπερασπίζεται τα γκολποστ της ομάδας.
Δεύτερη χθεσινή μεταγραφή είναι ο 25χρονος Βασίλης Γκαράτζιας, που μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αμυντικός μέσος. αλλά και δεξιός μπακ, είναι παλιός γνώριμος στο Σβορώνο, μιας και έχει αγωνιστεί ξανά στον ΓΑΣ, ενώ έχει φορέσει μεταξύ άλλων τη φανέλα του Πιερικού, του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου, του Βατανιακού, της ΑΕ Καρίτσας, του Δία Δίου και του ΠΑΣ Φλώρινας.

 Η διοίκηση του ΓΑΣ με προσήλωση στο πλάνο ενίσχυσης της ομάδας με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν ανταγωνιστική την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, συνεχίζει τις επαφές της με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ολοκληρώσει και να ανακοινώσει νέες συμφωνίες με παίκτες που θα τεθούν στη διάθεσή του προπονητή, Στεφάνου Ταβουκτσή

Μυστριδης, η επιστροφή

Η διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου προχώρησε σε συμφωνία  με τον Ραφαήλ Μυστρίδη.

Ο 24χρονος μεσοαμυντικος επιστρέφει στον ΓΑΣ για μια τρίτη σεζόν (έχει αγωνιστεί ακόμη σε Εθνικό Κατερίνης, Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και Βατανιακό), λίγο μόλις καιρό αφότου μετακόμισε στον ΑΟΤ, με τον οποίο έλυσε τη συνεργασία του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.