Σβαμπ: «Μας έλειψε η ενέργεια, θα παλέψουμε μέχρι τέλους»

Γιώργος Ζαΐρης07 Ιανουαρίου 2024

Για τον τρόπο που ήρθε η ήττα στο Βικελίδης, αλλά και για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος, μίλησε στην κάμερα της NOVA, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Στέφαν Σβαμπ. 

«Παρά το ότι κρατήσαμε τη μπάλα στο πρώτο ημίχρονο, δεν πατήσαμε τόσο περιοχή, όσο στα προηγούμενα παιχνίδια. Έτσι, δε δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες καθώς αναλωθήκαμε να γυρίζουμε τη μπάλα στα πλάγια.

Δεν μπορούσαμε να διασπάσουμε τις γραμμές του Άρη. Το κάναμε στο τελευταίο 20λεπτο όταν μειώσαμε. Πήραμε αυτοπεποίθηση από το γκολ που πετύχαμε. Χάσαμε δύο σπουδαίες ευκαιρίες, δεν τα παρατήσαμε, αλλά δεν πήραμε κάτι από το ματς. Πιστεύω ότι χάσαμε στο παιχνίδι το διάστημα 45 με 60.

Δεν είχαμε την ενέργεια που θα μας έδινε τη δυνατότητα να μπούμε στην επικίνδυνη ζώνη του αντιπάλου. Αμύνθηκαν καλά στο πρώτο μέρος, δεν μας έδωσαν χώρους. Δεν ρισκάραμε όσο έπρεπε για να μπούμε στις φάσεις.

Φυσικά και ο στόχος είναι η κορυφή. Να μπούμε στα πλέι-οφ από την καλύτερη δυνατή βαθμολογική θέση. Σε όποια θέση και αν βρίσκεσαι κάθε ντέρμπι είναι δύσκολο. Θα παλέψουμε, θα μείνουμε συγκεντρωμένοι και θα παλέψουμε έως το τέλος.

Ο προπονητής κάνει συνεχές rotation. Διαχειριζόμαστε τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εμείς πιέζουμε τους εαυτούς μας στις προπονήσεις γιατί πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι και όπως φαίνεται άλλωστε παίζουν όλοι.

Πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο κοντά με τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου γιατί κάθε ματς στα πλέι-οφ είναι… εξάποντα και κάθε απώλεια μπορεί να μετρήσει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.