Σβαμπ στο Kicker: «Μπορεί να κάνει μαγικά ο Κωνσταντέλιας, θέλω να μείνει - Αν έρθει στη Σάλτσμπουργκ να περιμένετε πολλά»

Metrosport Team29 Μαΐου 2024

Οι ποδοσφαιρικές μετοχές του Γιάννη Κωνσταντέλια ανεβαίνουν διαρκώς και εύλογα η περίπτωση του διεθνή μεσοεπιθετικού προκαλεί το ενδιαφέρον, κάτι που ισχύει ασφαλώς και για τον Κώστα Κουλιεράκη

Τα δύο «hot» ονόματα του ΠΑΟΚ βγαίνουν για ακόμη μία φορά στο προσκήνιο και ο Γιώργος Καστάνης αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή «Στη σέντρα» του Metropolis 95.5, η δευτεραθλήτρια Αυστρίας Σάλτσμπουργκ, κατέθεσε πρόταση 13-14 εκατομμυρίων ευρώ, με ένα υψηλό ποσοστό μεταπώλησης που πλησιάζει το 27%. 

Το Kicker ζήτησε τη γνώμη του συμπαίκτη του, Στέφαν Σβαμπ, ο οποίος έσταζε μέλι για το νεαρό άσο του Δικεφάλου: «Είναι ο τύπος ποδοσφαιριστή στην επίθεση που μπορεί πραγματικά να παίξει οποιοδήποτε σύστημα. Έχει εξαιρετική τεχνική. Έχει ταχύτητα, είναι καλός με την μπάλα. 

Θα έλεγα ότι είναι μακράν η πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση Έλληνα παίκτη αυτή τη στιγμή. Ο ΠΑΟΚ φυσικά θα έχανε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά αν έφευγε... Πρώτα και κύρια, φυσικά, θα ήθελα να μείνει μαζί μας. Αν όμως κάνει ένα νέο βήμα, τότε πρέπει να πάει σε ένα κλαμπ που του ταιριάζει.

Αν είναι να πάει στην Σάλτσμπουργκ, τότε να περιμένετε πολλά από τον Γιάννη. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, μπορεί να κάνει μαγικά πράγματα. Έχει την ποιότητα να παίξει σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα».

Για το αν τον ρωτούν οι συμπαίκτες του για το αυστριακό πρωτάθλημα: «Βασικά, οι παίκτες με ρωτούν πάντα για το αυστριακό πρωτάθλημα. Όχι μόνο ο Γιάννης, αλλά και άλλοι».

Για τον ΠΑΟΚ και το τι επρόκειτο να κάνει το καλοκαίρι: «Ο πρόεδρος σίγουρα θα επενδύσει στην ομάδα. Ανεξάρτητα αν θα υπάρξουν αποχωρήσεις ή όχι, σίγουρα κάτι θα γίνει για να έχουμε μια ακόμη πιο δυνατή ομάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.