Survivor - Βλαδίμηρος για τον αδελφό του: «Του έδιναν δύο εβδομάδες ζωή»

Metrosport Team25 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Βλαδίμηρος Σιήκκης μίλησε στο χθεσινό (24/9) επεισόδιο του «Survivor» για την περιπέτεια υγείας του αδερφού του και ανέφερε ότι τα πράγματα που απολαμβάνει αυτός στο παιχνίδι, όπως η φύση και η θάλασσα, δεν είναι δεδομένα.

 Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Βλέπεις τα δέντρα, τη φύση. Άλλοι δεν μπορούν να το κάνουν κι είναι σε ένα κρεβάτι. Κάποιοι είναι τυφλοί κι ανάπηροι. Δεθήκαμε εκεί με τα παιδιά. Γινόμαστε πιο οικογένεια κι αρχίσαμε και λέμε πιο προσωπικά πράγματα. Με τον αδερφό μου που ήταν στο νοσοκομείο -εκεί που ήταν κόκαλο και πέρασαν 7-8 μήνες πριν τη μεταμόσχευση- του είπα: "Άγγελε τι θες να κάνεις τώρα;". Μου είπε να είναι εκεί στην Πάφο, να περπατά στη θάλασσα, να φυσάει ο αέρας και να βλέπει μόνο τα δέντρα. Του έδιναν δύο εβδομάδες ζωή. Ο αδερφός μου είπε στον γιατρό ότι δεν θα πεθάνει, ότι θα γίνει φωτογράφος και θα κάνει τη ζωή του».

 «Ο άλλος στο πρόβλημά του θέλει να ζήσει και για αυτό σου είπα ότι νιώθω τυχερός που είμαι εδώ στη φύση. Πόσο οι λεπτομέρειες της ζωής είναι τόσο σημαντικές για έναν άνθρωπο, που απλά θέλει να ζήσει. Συγγνώμη συγκινήθηκα. Θυμάμαι εικόνες», είπε στο τέλος συγκινημένος ο Βλαδίμηρος.

 Δείτε το βίντεο:

Πηγή: protothema

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.