Survivor: Το αστρονομικό ποσό που έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα η Κατερίνα Δαλάκα

Metrosport Team05 Ιουνίου 2024

Η Κατερίνα Δαλακά συνεχίζει την πορεία της στο φετινό Survivor έχοντας στις πλάτες της άλλες τέσσερις σεζόν.

Η 31χρονη είναι στους 7 καλύτερους μέχρι τώρα ενώ ο τραυματισμός της, την κρατάει εκτός στίβων μάχης. Ερωτήματα λοιπόν υπάρχουν για το αν θα αποχωρήσει τελικά από το παιχνίδι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στον τραπεζικό της λογαριασμό θα έχει αρκετά χρήματα από την τουρκική παραγωγή καθώς βρίσκεται μέσα 22 εβδομάδες.

Η Δαλάκα είχε κάνει συμφωνία για 10.000 ευρώ την κάθε εβδομάδα, έτσι με πρόχειρους υπολογισμούς, έχει συγκεντρώσει από την αρχή του φετινού παιχνιδιού έως τώρα 220.000 ευρώ.

Αν η παίκτρια κερδίσει το παιχνίδι τότε θα φύγει όχι μόνο με το αστρονομικό ποσό που θα ανεβαίνει ανά εβδομάδα αλλά και με 10.000 ευρώ έπαθλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Survivor 2 το χρηματικό ποσό που συγκέντρωνε η Κατερίνα Δαλάκα ανά εβδομάδα ήταν 3.000 ευρώ και είχε καταφέρει να μείνει περισσότερες από 24 εβδομάδες.

Η αμοιβή της στο Survivor «Έλληνες - Τούρκοι» ήταν τότε η υψηλότερη όλων με 12.000 ευρώ την εβδομάδα. Επιπλέον ήταν τότε η νικήτρια στο παιχνίδι κερδίζοντας και το έπιπλο των 100.000 ευρώ.

Στο Survivor All Star αμοιβόταν όπως όλοι οι παίκτες με 5.000 ευρώ την εβδομάδα. Τότε ωστόσο την είχε αποβάλλει ο Ατζούν μαζί με την Ασημίνα. Η παίκτρια είχε μείνει για δέκα εβδομάδες και αποχώρησε με 50.000 ευρώ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.