Survivor-Σοκ με νέα οικειοθελή αποχώρηση: Ποιος αποχαιρετά τον Άγιο Δομίνικο

Metrosport Team14 Μαΐου 2024

Σοκ με νέα οικειοθελή αποχώρηση στο Survivor.

Δημοφιλής παίκτρια της μπλε ομάδας δεν συνεχίζει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, καθώς οι πολλοί και συνεχείς τραυματισμοί αποτέλεσαν ανασταλτικό παράγοντα στην πορεία προς τη διάκριση.

Ο λόγος για τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία πήρε τη δύσκολη απόφαση να αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο και ενημέρωσε σχετικά τους συμπαίκτες της.

«Από άποψη σωματική δεν πάμε καλά γιατί μου πονά και το άλλο μου πόδι. Έχω φλεγμονές, τενοντίτιδες και οι προσαγωγοί μου είναι χάλια. 

Η αλήθεια είναι ότι ήρθα να σας αποχαιρετήσω. 

Εδώ και ένα διάστημα έχω αφόρητους πόνους και προσπαθώ να μην το συζητώ για να μην μας ρίχνω τη ψυχολογία, αλλά από ένα σημείο και μετά δεν περνά ούτε με αντιφλεγμονώδη ούτε με θεραπείες. 

Κουράστηκα ψυχικά γιατί οι πόνοι δεν περνούν με τίποτα. Έμεινα παραπάνω από όσο νόμιζα ότι θα αντέξω» ανέφερε η Σταυρούλα προς τους συμπαίκτες της.

Η ίδια, μάλιστα, δεν παρέλειψε να καταθέσει και την άποψή της σχετικά με τον νικητή. Όπως είπε, θα κριθεί ανάμεσα στον Φάνη και τον Γκιουλέκα.

Όσο για την άποψη των μέχρι πρότινος συμπαικτών της;

«Δύσκολη απόφαση λίγο πριν το τέλος, αλλά είναι για καλό», ήταν η πρώτη αντίδραση των υπολοίπων παικτών της μπλε ομάδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.