Survivor: Σε μπελάδες η Γεσθημανή - «Αν δεν επιστρέψει θα κηρυχθεί λιποτάκτης»

Metrosport Team19 Σεπτεμβρίου 2024

Χαμό φαίνεται πως έχει προκαλέσει η συμμετοχή της υπαξιωματικού των Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού, Γεσθημανής Κουτούζογλου, στο Survivor.

Όπως αναφέρει η εκπομπή «Super Κατερίνα», η ηγεσία του ΓΕΣ αναμένεται τις επόμενες ώρες ή ημέρες να διατάξει ΕΔΕ, η οποία θα αφορά δυο βασικούς άξονες. Αρχικά, έχει να κάνει με τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης χωρίς ωστόσο να έχει λάβει σχετική άδεια από τον ελληνικό στρατό. Η Γεσθημανή Κουτούζογλου είχε αιτηθεί να λάβει άδεια άνευ αποδοχών από την 1η Οκτωβρίου έχοντας στο μυαλό της την παραμονή της στο Survivor.

Ο δεύτερος λόγος αφορά την κανονική άδεια την οποία έχει λάβει αποφορά την απουσία της από τη χώρα και το ταξίδι της στο εξωτερικό.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ήταν ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία, Λάμπρος Τζούμης, ο οποίος τόνισε πως σε περίπτωση που δεν επιστρέψει θα κηρυχθεί λιποτάκτης και αυτό θα είναι λόγος απόταξης.

«Για να πάρει κάποιος άδεια άνευ αποδοχών πρέπει να συντρέχουν σοβαροί οικογενειακοί λόγοι με κατάθεση δικαιολογιτικών, όχι για να συμμετάσχει σε ένα τηλεπαιχνίδι» ανέφερε ο Λάμπρος Τζούμης. «Εάν δεν επιστρέψει θα κηρυχθεί λιποτάκτης, είναι ένας λόγος απόταξης. Ωστόσο, να σημειώσω ότι αν οι λόγοι συμμετοχής της ήταν οικονομικοί, αυτό θα πρέπει να προβληματίσει του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.