Survivor: Ποιος παίκτης του ριάλιτι έχασε την ευκαιρία για καριέρα στον Παναθηναϊκό

Metrosport Team26 Ιουνίου 2024

Για την ποδοσφαιρική καριέρα του γιου του, Φάνη, ο οποίος πέρασε στον τελικό του Survivor, μίλησε ο πατέρας του, Λουκάς, στον ΣΚΑΪ.

Πριν τον ημιτελικό, ο πατέρας του παίκτη του ριάλιτι, αναφέρθηκε στα αγωνιστικά προσόντα του γιου αποκαλύπτοντας ότι έχασε εξαιτίας του την ευκαιρία να παίξει στον Παθηναϊκός. Γιατί; Για να ασχοληθεί με τις σπουδές του.

«Παρακολουθούσα τον Φάνη πάρα πολλά χρόνια όταν έπαιζε ποδόσφαιρο και ήταν ένας αξιόλογος παίκτης... Κάποτε μου χρέωσε το γεγονός ότι δεν του επέτρεψα να συνεχίσει όταν τον είχαν επιλέξει να παίξει στον Παναθηναϊκό. Ήταν πολύ μικρός», είπε ο Λουκάς Μπολέτσης.

Και πρόσθεσε:

«Κι αυτό δεν το έκανα διότι έκανε πρωταθλητισμό στο σχολείο. Πώς θα μπορούσε να κάνει ταυτόχρονα πρωταθλητισμό και στο ποδόσφαιρο και στο σχολείο; Ήξερα πόσο γρήγορος είναι, αλλά πραγματικά εντυπωσιάστηκα κι εγώ που 16 χρόνια που τον έβλεπα να παίζει δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο γρήγορος είναι! Υπήρχαν φορές που τον έχανε και το δικό μου μάτι...», συμπλήρωσε ο πατέρας του παίκτη του Survivor.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο με τον Λουκά Μπολέτση:

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.