Survivor: Η κόντρα για τα μάτια του Βασάλου, η ήττα που έφερε γκρίνια αι η εκρηκτική συνέχεια (vids)

Metrosport Team07 Μαΐου 2023

Οι κόντρες... καλά κρατούν στον Άγιο Δομίνικο, καθώς σε ακόμη ενα επεισόδιο (7/5) δεν έλειψαν οι συγκρούσεις απο το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, με πρωταγωνίστριες τη Μελίνα Μεταξά και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή.  Από την άλλη, ο Σπύρος Μαρτίκας συνεχίζει ακάθεκτος, παρά τις υποψηφιότητες αποχώρησης, ενώ σκληρή ήταν η μάχη για τον πρώτο αγώνα ασυλίας.

Νέα κόντρα έχει ξεσπάσει στο νησί για… τα μάτια του Κωνσταντίνου Βασάλου, με πρωταγωνίστριες τη Μελίνα Μεταξά και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, αφού και οι δύο θέλουν να κοιμούνται δίπλα του. Η Μελίνα μετακόμισε τις κουβέρτες του Βασάλου, ενώ μετέπειτα η Σταυρούλα αφού είδε τις κουβέρτες του φίλου της να αλλάζουν θέση, άλλαξε και τις δικές της.

«Εγώ προσωπικά πήρα τα σκεπάσματά μου, γιατί λέω δεν θέλω να κοιμηθώ δίπλα στη Μελίνα. Θέλω να έχω θετική ενέργεια και αύρα δίπλα μου. Μου λέει ο Κωνσταντίνος ‘’άσε μου πήρανε και τις κουβέρτες μου και μου τις πήγε η Μελίνα πιο εκεί. Πήγε η Μελίνα έβαλε τις δικές της δίπλα σε σένα’’. Μου φαίνεται τόσο αστείο όλο αυτό, νιώθω ότι είμαστε στο δημοτικό» ανέφερε η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να σχολιάζει: «Δεν έχω λόγια, δεν μπορώ να ασχοληθώ παραπάνω, μου φαίνεται πολύ αστείο».

Από την άλλη, ο Σπύρος Μαρτίκας συνεχίζει ακάθεκτος, επιβιώνοντας και μετά τη 10η υποψηφιότητα του, δηλώνοντας πως είναι μαχητής της ζωής και αυτοδημιούργητος και θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που τον «κρατάει» στο παιχνίδι.

Ακόμη μια κόντρα άνοιξε στον Άγιο Δομίνικο, αυτή την φορά μεταξύ του Σπύρου Μαρτίκα και της Στέλλας. Σύμφωνα με την παίκτρια ο φαρμακοποιός την έχει βάλει στο μάτι και θέλει να την βγάλει από το παιχνίδι, ενώ ο Κόρο είδε θετικά την αποχώρηση του Νικόλα Αγόρου, καθώς τον θεωρούσε έναν δυνατό αντίπαλο.


Οι παίκτες του Survivor συναντήθηκαν εκ νέου στον στίβο μάχης, για να αναμετρηθούν για την πρώτη ασυλία, με τον Τάκη Καραγκούνια να μένει εκτός της Κόκκινης ομάδας μετά του τραυματισμού του. Η πληγή του μισθοφόρου στο μέτωπο δεν του επέτρεπε να αγωνιστεί, λόγω των ραμμάτων που έγιναν, με τη γιατρό του reality να δίνει… «απαγορευτικό» στον Καραγκούνια.

Πριν ξεκινήσει ο πρώτος αγώνας ασυλίας, ο Γιώργος Λιανός αιφνιδίασε τους παίκτες με την ανακοίνωση που τους έκανε για τις αλλαγές της τρέχουσας εβδομάδας. Κάτι που φυσικά λαμβάνει χώρα εξαιτίας τόσο του διαγωνισμού της Eurovision όσο και του ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές 2023.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Λιανός σημείωσε χαρακτηριστικά: «Eχω να σας κάνω κάποιες σημαντικές ανακοινώσεις που έχουν να κάνουν με τους αγώνες ασυλίας αυτής της εβδομάδας. Αυτή την εβδομάδα θα παίξουμε δύο αγώνες ασυλίας. Σήμερα παίζουμε κανονικά τον πρώτο αγώνα ασυλίας και θα ακολουθήσει φυσικά το πρώτο συμβούλιο της εβδομάδας όπου εκεί θα βγει ένας υποψήφιος. Αύριο όμως έρχεται ο πιο σημαντικός αγώνας ασυλίας, ο δεύτερος και τελευταίος για αυτή την εβδομάδα. Ανεξάρτητα τι θα κάνετε σήμερα, είτε κερδίσετε είτε χάσετε, αύριο θα αναδειχθούν άλλοι δύο υποψήφιοι από την ομάδα που θα χάσει».

«Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε τουλάχιστον τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα και κάποιος από αυτούς θα αποχωρήσει. Επίσης, αναφέρομαι συγκεκριμένα στην κόκκινη ομάδα, αυτή την εβδομάδα δεν ισχύει ο κανόνας των δύο και τα κορίτσια δεν προστατεύονται. Έχετε μείνει τέσσερις άνδρες και δύο γυναίκες, επομένως όλοι μπορούν να ψηφιστούν κανονικά»

Στα... του αγώνα, η πρώτη μάχη είχε νικητές τους Μαχητές, ενώ όπως όλα δείχνουν ο Σπύρος Μαρτίκας βρίσκεται σε καλό «φεγγάρι», καθώς κέρδισε τον Κωνσταντίνο Βασάλο, παρότι έφτασε δεύτερος στο τελευταίο σκέλος του αγωνίσματος. 

 Ο Κόρο ζορίστηκε κόντρα στον Σπύρο Μαρτίκα και μετά τον κερδισμένο πόντο για την ομάδα του, τα «έβαλε» με τον στόχο φωνάζοντας: «ΑΝΤΕ». Η Μελίνα νίκησε την Σταυρούλα και έβαλε μπροστά τους Διάσημους, που με αρκετό κόπο πήραν την πρώτη νίκη.

Μπορεί ο Τάκης Καραγκούνιας να μην αγωνίστηκε στον σημερινό στίβο μάχης, όμως βρήκε τον τρόπο να πρωταγωνιστήσει, καθώς κατευθύνθηκε προς τον πάγκο των Μαχητών, λογομάχησε με τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον πήρε στο κυνήγι, με τον Ασημακόπουλο να αναρωτιέται «Τι του βάζετε στο ρύζι;». Ευτυχώς, ο Καραγκούνιας επέστρεψε στον πάγκο της ομάδας του και συνομίλησε με την Μαριαλένα και τον Σάκη, ακούγοντας τις συμβουλές τους για το περιστατικό. 

 Ο Ηλίας Μπόγδανος έκανε μια γρήγορη κούρσα στον στίβο μάχης και νίκησε με άνεση τον Κωνσταντίνο Βασάλο, με τους συμπαίκτες του να τον αγκαλιάζουν, καθώς έδωσε εναν σημαντικό πόντο στους Μαχητές που μείωσαν για το 7-4. 

Εν τέλει, οι Κόκκινοι κατάφεραν να κερδίσουν την σημερινή ασυλία σε έναν σκληρό αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, με την Μαριαλένα να είναι καθοριστική στη νίκη της ομάδας της, αφού κατάφερε να μαζέψει 6 πόντους και αφιέρωσε τις νίκες τις, στην γιαγιά της και στον ξάδερφο της.


Απο την πλευρά τους, οι Μαχητές εκθέτουν τους αντιπάλους τους και τις ανακρίβειες που αναπαράγουν στα Συμβούλια και μεταξύ άλλων δήλωσαν: «Μάς κοροϊδεύουν, λένε τον Σπύρο δυνατό παίκτη και τον διαλέγουν συνεχώς».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.