Survivor: Οι «Πράσινοι» έχουν πρόβλημα με τη... μυρωδιά του Μιχάλη

Metrosport Team11 Οκτωβρίου 2024

Ο Μιχάλης φαίνεται πως έχει προκαλέσει αρκετά προβλήματα στην καθημερινότητα των παικτών του Survivor σε ό,τι αφορά θέματα... καθαριότητας.

Στην πράσινη ομάδα, η Eκατερίνα και η Αγγελική εξέφρασαν ανοικτά τη δυσφορία μιλώντας για τη... μυρωδιά που αφήνει ο Μιχάλης μπαίνοντας στην καλύβα τους.

Η Εκατερίνα, είπε, χαρακτηριστικά: «Σήμερα δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου γιατί πήγαμε στην καλύβα να κοιμηθούμε και τα φύλλα από κάτω ήταν βρεγμένα. Από πάνω έσταζε και από αριστερά ήταν ο Μιχάλης που δεν κάνει μπάνιο! Ήταν δύσκολη η κατάσταση και σηκώθηκα και πήγα κοντά στη φωτιά».

Και η παίκτρια της πράσινης ομάδας πρόσθεσε: «Κοιμήθηκα έτσι αγκαλιά με τη φωτιά. Αγκάλιασα το πήλινο που έχουμε και κοιμόμουν έτσι. Ήταν πολύ ωραία. Ο Μιχάλης αποφεύγει όμως να κάνει μπάνιο στη θάλασσα, γι’ αυτό και μυρίζει. Μυρίζει και για μένα είναι δύσκολο.

«Στην καλύβα έχουμε έναν ασβό! Κι αυτός είναι ο Μιχάλης! Εντάξει, δεν νομίζω ότι φταίει το σώμα του αλλά νομίζω ότι έχει να κάνει με τα μαγιό, τα ρούχα και την υγρασία» υπογράμμισε και η Αγγελική, με τη σειρά της. «Όταν περνάει από δίπλα μας ξέρουμε ότι είναι ο Μιχάλης, αυτή είναι η αλήθεια. Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει στη φάση που βρισκόμαστε αλλά είναι ενοχλητικό, το συγκεκριμένο, πολύ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.