Survivor: Κι άλλη οικειοθελής αποχώρηση-Αναγκαστικές... αλλαγές στο ριάλιτι

Metrosport Team02 Οκτωβρίου 2024

Κι άλλη οικειοθελής αποχώρηση στο Survivor έχει δημιουργήσει προβληματισμό στους ανθρώπους της παραγωγής, καθώς καταγράφηκε η τρίτη μέχρι στιγμής στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, πριν συμπληρωθεί ο πρώτος μήνας.

 Ο Γιώργος Λιανός κάλεσε τους παίκτες του Survivor σε έκτακτο συμβούλιο, προκειμένου να τους ανακοινώσει απόφαση της παραγωγής, η οποία ανατρέπει τα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, είπε:

 «Με βάση τις τελευταίες εξελίξεις, η Κίτρινη Ομάδα έχει χάσει τέσσερις παίκτες, τρεις οικειοθελείς αποχωρήσεις και μία αποχώρηση από αναμέτρηση. 

Πριν φύγουμε από την Ελλάδα, σας είχαμε ενημερώσει ότι το Survivor είναι ο δυσκολότερος αγώνας επιβίωσης. Μπορεί να είναι ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα αλλά για όλους εμάς είναι μία πραγματική ιστορία χωρίς σενάριο», είπε ο Λιανός.

«Εσείς είστε οι πρωταγωνιστές και πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σας. Θέλω να αναφερθώ σε έναν συγκεκριμένο παίκτη, τον Γιάννη Γρυμανέλη, ο οποίος με ενημέρωσε ότι δεν αντέχει την ψυχολογική πίεση και θέλει να αποχωρήσει. 

Ο Γιάννης έχει πάρει την τελική του απόφαση», αποκάλυψε ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης και ζήτησε από οποιονδήποτε άλλο παίκτη που σκέφτεται να αποχωρήσει να σηκώσει το χέρι», συνέχισε ο Γιώργος Λιανός.

 Αμέσως μετά την αποχώρηση Γρυμανέλη, ο Λιανός αποκάλυψε στους εναπομείναντες πως, παρότι η παραγωγή είχε αρχικά αποφασίσει να μην προσθέσει νέους παίκτες στο φετινό Survivor, οι καταστάσεις οδηγούν ώστε ένας άντρας και μία γυναίκα να κάνουν την είσοδό τους στο παιχνίδι τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.