Survivor: Η αποχώρηση που δεν έγινε και τα νέα... «ζώα» του ριάλιτι

Metrosport Team17 Σεπτεμβρίου 2024

Με την πρώτη αποχώρηση ξεκίνησε το φετινό και διαφορετικό Survivor, το οποίο έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας (16/9) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, ο Γιώργος Λιανός  εξήγησε τους νέους κανόνες στις δύο ομάδες, που δεν θα φέρουν κόκκινο και μπλε χρώματα, αλλά κίτρινο (τίγρεις) και πράσινο (αετοί). 

 «Θα υπάρχουν ατομικά παιχνίδια αλλά φέτος ποντάρουμε πάρα πολύ και στα ομαδικά παιχνίδια. Θα χρειαστεί συνεργασία, θα χρειαστεί καθοδήγηση, κάποιοι αναγκαστικά θα πρέπει να βγουν πιο μπροστά. Μπορεί να τους ανατεθεί ένας τέτοιος ρόλος. Προσωπική μου συμβουλή είναι ότι θα πρέπει να πρωταγωνιστήσετε. Είστε στο πιο γνωστό τηλεοπτικό πρόγραμμα επιβίωσης του κόσμου. Θα πρέπει να βάλετε τη σφραγίδα σας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το «αντίο» με το... «καλημέρα»

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, δύο παίκτριες διαγωνίστηκαν σε ένα κρίσιμο παιχνίδι ισορροπίας, με την Εκατερίνα να χάνει και να αποχωρεί πολύ σύντομα από τον Άγιο Δομίνικο.

«Νιώθω χαρούμενη, ήταν πολύ ενδιαφέρον και ελπίζω η ομάδα μου να προχωρήσει και να αποχωρήσει», σχολίασε μετά το αποτέλεσμα. 

Λίγο αργότερα, η TikToker ήρθε η ανατροπή με μια ανατροπή...

Κι αυτό γιατί πήρε ένα γράμμα που την ενημέρωνε πως θα παραμείνει για λίγο ακόμα στο Survivor.

 «Για το επόμενο χρονικό διάστημα, εδώ στο απομακρυσμένο νησί θα πρέπει να μείνεις μόνη σου. Σε αυτό το κιβώτιο θα βρεις προμήθειες και αντικείμενα που θα σε βοηθήσουν τις επόμενες μέρες», διάβασε η Εκατερίνα στο γράμμα.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο:

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.