Survivor: Ανατροπή με την Εκατερίνα Λιντβίνοβα-Δεν αποχώρησε

Metrosport Team18 Σεπτεμβρίου 2024

Το νέο Survivor ξεκίνησε δυναμικά και το βράδυ της Δευτέρας (16/9) οι τηλεθεατές παρακολούθησαν και την πρώτη αποχώρηση. 

Συγκεκριμένα, η Εκατερίνα Λιντβίνοβα ηττήθηκε στο αγώνισμα αποχώρησης, ωστόσο δεν βγήκε από το παιχνίδι.

Η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ που με τη σύντομη παρουσία κατάφερε να πρωταγωνιστήσει τα social media, μεταφέρθηκε σε ένα άλλο μέρος του νησιού απομονωμένη και με ελάχιστες προμήθειες δίχως να το γνωρίζουν οι συμπαίκτες της.

Συγκεκριμένα, η Εκατερίνα βρέθηκε στο νησί της εξορίας, το οποίο είναι μία από τις μεγάλες αλλαγές που θα δούμε στο φετινό Survivor σε σχέση με τους προηγούμενους κύκλους.

Την ώρα που η ίδια μιλούσε στην κάμερα για τους συμπαίκτες της που την καταψήφισαν, ξαφνικά ξεπρόβαλαν μπροστά της οι νέοι παίκτες, οι οποίοι δεν είχαν καταλάβει τον λόγο της παραμονής της. Ο λόγος για τον Βλαδίμηρο Σιήκκη, την Χριστιάνα Γρηγοράσκου, την Μαρία Κερασιώτη, την Μαίρη Πετεινάρη και τον Μιχάλη Κονδύλα.

«Η περιπέτεια στο Survivor δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Πρέπει να επιβιώσετε εδώ, σε ένα ξεχωριστό νησί ως οι άλλοι, μέχρι να ενταχθείτε στο παιχνίδι. Στο κιβώτιο θα βρείτε κάποιες προμήθειες και αντικείμενα που θα σας βοηθήσουν για τις επόμενες μέρες. Ετοιμαστείτε για νέες εκπλήξεις. Καλη επιτυχία μέχρι να έχετε νέα μας», ανέφερε το γράμμα που βρήκαν οι νέοι παίκτες και η Εκατερίνα στο Survivor.

Πηγή: gazzetta

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.