Survivor: Αμοιβές έως και 10.000 ευρώ την εβδομάδα και παρουσία γνωστών ηθοποιών και τραγουδιστών

Metrosport Team24 Αυγούστου 2024

Νέο «Survivor», που θα βρεθεί αντιμέτωπο με τη «Φάρμα», θα είναι την επόμενη σεζόν στον «αέρα» του ΣΚΑΪ.

Και φέτος λοιπόν – όπως και πέρσι – το «Survivor» δεν θα έχει ψηφοφορία κοινού και το focus θα γίνει περισσότερο στις πολύ δύσκολες συνθήκες επιβίωσης, χωρίς καμία διευκόλυνση στο θέμα του φαγητού.

Όπως αναφέρει το reader.gr, για την κατηγορία των «Μαχητών» υπάρχουν πολλές επιλογές από τα χιλιάδες βιογραφικά που έχουν φθάσει κατά καιρούς στο Μαρούσι. Όσον αφορά στους «Διάσημους», σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει μεγάλη προσπάθεια να μην υπάρχει κανένας συμμετέχοντας από προηγούμενους κύκλους.

Ήδη καταρτίζονται τρεις διαφορετικές λίστες. Η πρώτη συμπεριλαμβάνει ονόματα που συζητήσαν τη συμμετοχή τους σε προηγούμενους κύκλους και οι συμφωνίες δεν προχώρησαν.

Η δεύτερη έχει κορυφαίους και αναγνωρίσιμους αθλητές με έμφαση στο χώρο του ποδοσφαίρου και η τρίτη, δημοφιλή πρόσωπα από του χώρο του θεάματος που δεν θα έχουν επαγγελματική δραστηριότητα στο α’ μισό της σεζόν.

Έμφαση εδώ θα δοθεί και σε κάποιους ηθοποιούς που ήταν στις περσινές σειρές όμως φέτος έχουν μείνει εκτός. Επιθυμία του καναλιού και της εταιρίας παραγωγής είναι να υπάρχουν πρόσωπα «πρώτης γραμμής» και εδώ η αμοιβή δύναται να φθάσει και τα 10.000 ευρώ την εβδομάδα.

Ημερομηνία πρεμιέρας δεν υπάρχει ακόμη, ωστόσο, ο ΣΚΑΪ θέλει να βγει το ριάλιτι τουλάχιστον μια εβδομάδα νωρίτερα από τη «Φάρμα» του STAR και το λανσάρισμα της νέας μυθοπλασίας σε Alpha, Mega και ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.