Survivor All Star Τελικός: Η ώρα των δύο φιναλίστ - Μπάρτζης ή Κατσούλης;

Metrosport Team11 Ιουλίου 2023

Ο Τελικός του Survivor All Star είναι γεγονός και πλέον θα μάθουμε ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής. Σάκης Κατσούλης ή Νίκος Μπάρτζης θα κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ; 

Λίγο πριν τις 20:00 άρχισαν να καταφτάνουν στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι όπου θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός του Survivor All Star οι πρώην παίκτες του reality επιβίωσης.

Στο κατάμεστο στάδιο του Γαλατσίου, οι δύο παίκτες πήραν μια μικρή γεύση από το πώς είναι να σηκώνεις το κύπελλο, κάνοντας μία... πρόβα, όπως είπε ο Γιώργος Λιανός.

Την ίδια ώρα, η μάχη της κερκίδας καλά κρατεί αφού οικογένειες, φίλοι και θαυμαστές των δύο παικτών δεν έχουν σταματήσει να φωνάζουν συνθήματα. Ο Γιώργος Λιανός περιέγραψε την ατμόσφαιρα που επικρατεί και την υπέροχη ενέργεια που υπάρχει στο κοινό.

Ο Σάκης Κατσούλης αγχωμένος ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν και δήλωσε πως ανυπομονεί για το όνομα που θα ακουστεί στο τέλος της βραδιάς που θα είναι και ο μεγάλος νικητής.

Ο Νίκος Μπάρτζης δεν έκρυψε την αμηχανία του λέγοντας πόσο δυνατά χτυπάει η καρδιά του, χάνοντας ακόμα και τα λόγια του.

skai.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.