Survivor: Αλέξης Παππάς για Σωτήρη Λαμάι - «Με είπε μαλ…, έχει διάθεση για βρισιές»

Metrosport Team23 Ιανουαρίου 2024

Ο Αλέξης Παππάς δεν έκρυψε από την έναρξη του σημερινού επεισοδίου του Survivor ότι έχει εκνευριστεί με τη συμπεριφορά του Σωτήρη Λαμάι, αποκαλύπτοντας πώς τον αποκάλεσε και εξηγώντας τι άλλο τον ενόχλησε ήδη από την πρώτη ημέρα της συμμετοχής του Λαμάι στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Το χθεσινό Συμβούλιο ήταν λίγο περίεργο με την έννοια ότι είχαμε τις καινούριες παρουσίες μέσα στο παιχνίδι κι ο Σωτήρης εκφράστηκε με έναν περίεργο τρόπο. Κάποια στιγμή μου είπαν τα παιδιά -δεν το άκουσα- ότι στην προσπάθειά του να μου απευθύνει τον λόγο, με είπε "μαλ***", αλλά το πήρε πίσω και είπε "ρε Άλεξ". Είναι κάποια πράγματα που ήταν ψιλοάκομψα και δεν ήταν πολύ ωραίο να τα ακούς. Γενικά δεν θέλω να πέφτω σε αυτή την κατηγορία και να υποβαθμίζω τον εαυτό μου και τη νοημοσύνη μου, είπε αρχικά ο Αλέξης Παππάς».

«Κάτι άλλο που άκουσα και δεν μου άρεσε, είναι ότι πριν τον αγώνα, στην προσπάθειά του να μου επικοινωνήσει το ποιος είναι, πέταξε χαριτολογώντας ότι είμαστε "ψευτοcelebrities", κάπως έτσι. Αχρείαστα σχόλια, τα οποία δημιουργούν μια αναταραχή. Φαίνεται ότι έχει διάθεση για βρισιές, κάτι το οποίο δεν το καταλαβαίνω», τόνισε.

«Πραγματικά όταν κάποιος από την πρώτη μέρα ξεκινάει έτσι, φαίνεται ότι έχει μια προκατάληψη, είναι σαν να είπε στον εαυτό του ότι "θα μπω στο παιχνίδι για να κοντραριστώ με κάποιον συγκεκριμένο παίκτη", εμένα δηλαδή. Δεν θέλω να παίξω αυτό το παιχνίδι. Είναι πάρα πολύ νωρίς και δεν έχουμε και κανέναν λόγο για να ερχόμαστε σε αντιπαραθέσεις και να μην τα βρίσκουμε μεταξύ μας», κατέληξε ο Αλέξης Παππάς.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.