Superleague: Το τρόπαιο με βραδινή πτήση για Θεσσαλονίκη αν...

Metrosport Team17 Μαΐου 2024

Μέσα σε όλο το σενάριο... θρίλερ της τελευταίας αγωνιστικής της Superleague υπάρχει και το θέμα της απονομής στον πρωταθλητή. Πότε θα γίνει, είτε στη μία (ΠΑΟΚ), είτε στην άλλη (ΑΕΚ) περίπτωση;

Δεδομένου ότι το αυθεντικό τρόπαιο του πρωταθλητή της Superleague είναι ένα το πρόβλημα για τη διοργανώτρια αρχή είναι... πρακτικό.

Αν η ΑΕΚ κάνει την ανατροπή και κόψει το πρώτη το νήμα, το πρόβλημα είναι μικρό. Οι άνθρωποι της λίγκας απλά θα πρέπει να χαράξουν στο τρόπαιο το όνομα της και να το μεταφέρουν μετά τις 10:00 στην OPAP Arena. Αν όμως ο ΠΑΟΚ διατηρήσει την πρωτιά και στεφθεί πρωταθλητής, το θέμα παίρνει άλλες διαστάσεις και γίνεται μία πιο δύσκολη κατάσταση για τους ανθρώπους της Superleague.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Καστάνης μέσα από την εκπομπή «Στη σέντρα» του Metropolis 95.5, το τρόπαιο θα ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη το ίδιο το βράδυ με πτήση από την Αθήνα προκειμένου να βρεθεί στην Τούμπα και να γίνει η απονομή προς τα μεσάνυχτα της ίδιας μέρας, δεδομένου ότι θα συγκεντρωθεί κόσμος του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της ομάδας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ βέβαια έσπευσε γρήγορα να ξεκαθαρίσει ότι δεν σχεδιάζει τίποτα σχετικό οπότε αυτή η εικόνα θα γίνει πιο ξεκάθαρη με το τέλος του μεγάλου αγώνα του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.