Super League: Τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής - Τι θέλουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Metrosport Team19 Μαΐου 2024

Η τελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League αναμένεται με κομμένη την ανάσα, με τον ΠΑΟΚ να έχει το προβάδισμα στην κούρσα του τίτλου, ενώ η ΑΕΚ ακολουθεί και περιμένει στραβοπάτημα των "ασπρόμαυρων" στο Κλεάνθης Βικελίδης για να στεφθεί αυτή πρωταθλήτρια.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται απόψε αντιμετωπίζει τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:00, Live Metropolis 95.5 - Metrosport.gr) και θέλει τη νίκη για να κατακτήσει το τέταρτο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Η Ένωση από την πλευρά της θέλει αρχικά το τρίποντο κόντρα στη Λαμία (20:00), στην OPAP Arena, αλλά την ίδια ώρα θέλει οι "ασπρόμαυροι" να μην κερδίσουν στην έδρα του συμπολίτη Άρη, ώστε να στεφθεί πρωταθλήτρια για 14η φορά και να κάνει το back-to-back.

Σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας του ΠΑΟΚ την τελευταία αγωνιστική, οι "ασπρόμαυροι" χρειάζονται ένα δώρο από τη Λαμία, ώστε να πανηγυρίσουν τον τίτλο, με την ομάδα της Φθιώτιδας να καλείται να κόψει βαθμούς από την ΑΕΚ.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας, δηλαδή ισοπαλία του ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης και νίκη της ΑΕΚ επί της Λαμίας, τότε η Ένωση να θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα, αφού έχει το πάνω χέρι στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Τα κριτήρια σε περίπτωση ισοβαθμίας:

1) Οι βαθμοί που συγκέντρωσαν οι ομάδες που ισοβαθμούν στα μεταξύ τους παιχνίδια (τόσο στα playoffs όσο και στην κανονική διάρκεια).

2) Η διαφορά τερμάτων που προκύπτει για τις ομάδες που ισοβαθμούν από τα μεταξύ τους παιχνίδια (τόσο στα playoffs όσο και στην κανονική διάρκεια).

3) Η θέση που κατέλαβαν οι ομάδες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League.

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής (19/5, 20:00):

ΑΕΚ - Λαμία

Άρης - ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Η Βαθμολογία:

ΠΑΟΚ 77 Β

ΑΕΚ 75 Β

ΟΣΦΠ 73 Β

ΠΑΟ 71 Β

Άρης 55 Β

Λαμία 35 Β

    Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

    Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

    Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

    Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

    Προτείνουμε
    This page might use cookies if your analytics vendor requires them.