Super League 2: Πέρασε από την Πάτρα η ΑΕΚ Β'

Metrosport Team20 Σεπτεμβρίου 2024

Με νίκη ξεκίνησε στο πρωτάθλημα της Super League 2 η ΑΕΚ Β', κερδίζοντας με 1-0 την Παναχαϊκή στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε στο 63' ο Έλιαν Σόσα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ζαμόρα, που στην προσπάθειά του να γυρίσει την μπάλα στον τερματοφύλακα των Κρητικών, Κολοβούρη, έστρωσε την μπάλα στον 21χρονο.

Μέχρι και την επίτευξη του τέρματος, η Ένωση ήταν αυτή που είχε τα ηνία στον αγώνα και απείλησε σε δύο περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο, με τους Νίνο και Θεοδωρίδη στο 10' και το 33' αντίστοιχα.

Μετά το ημίωρο η Παναχαϊκή ανέβασε την απόδοσή της, έγινε επικίνδυνη και έχασε την κορυφαία ευκαιρία της στο πέμπτο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι συνθέσεις:

Παναχαϊκή: Κολοβούρης, Ζαμόρα, Μπεξαβάνος, Καραγιάννης (46′ Τραορέ), Λυμπεράκης (81′ Μασούρας), Πανάγου, Ζέκοφ, Κοζορώνης, Ρόβας (46′ Ντε Τόμας), Νίλι, Πατρινός (27′ Λεσάι)

ΑΕΚ Β' : Αγγελόπουλος, Μανίσα, Κοσίδης, Παυλίδης, Κανελλόπουλος (43′ Ρουκουνάκης), Κατσικάς (58′ Σόσα), Μαρούτσης, Γαλανόπουλος (76′ Κολιμάτσης), Νίνο, Γκολφίνος (46′ Ντοναλντόνι), Θεοδωρίδης (58′ Παυλάκης)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.