Super League 2: Ηρακλής-Μακεδονικός και Απόλλων Πόντου-ΠΑΟΚ Β' στο σημερινό μενού

Metrosport Team18 Δεκεμβρίου 2023

Ο Μακεδονικός αντιμετωπίζει σήμερα (18/12) τον Ηρακλή στο γήπεδο του Καμπανιακού, στις 14:00 (τηλεοπτική κάλυψη από το Action 24), για την 14η αγωνιστική του Α Ομίλου της Super League 2, με την οποία ανοίγει ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από την ισοπαλία με την ΑΕΚ Β’, ενώ προηγουμένως είχαν τρεις διαδοχικές νίκες και επιθυμούν όχι μόνο να διατηρήσουν το έδρας αήττητο των τελευταίων οκτώ αγώνων στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και να φτάσουν σε ακόμη ένα τρίποντο.

Στην αποστολή του Μακεδονικού δεν βρίσκονται οι τραυματίες Σαντιάγο Ραμίρεζ και Χαβιέ Σανγκινέτι, όπως και ο Αδαμίδης, ο οποίος είχε ενοχλήσεις στο γόνατο και ακολουθεί θεραπεία. Επίσης, στην αποστολή δεν συμμετέχει και Γρηγοριάδης.

Καρέ απουσιών για τον Ηρακλή

Από την άλλη, ο προπονητής του Ηρακλή, Περικλής Αμανατίδης, κατέστρωσε τα πλάνα του για τον σημερινό αγώνα, μη έχοντας στη διάθεσή του τον Νίκολας Σίλβα, καθώς ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός συμπλήρωσε κάρτες και δηλώθηκε να χάσει τον αγώνα με τους «πράσινους». Ακόμη, εκτός για τους επόμενους 3-4 μήνες θα είναι ο Μάρκος Βελλίδης, που χειρουργήθηκε στον ώμο, αλλά και οι τραυματίες Δήμος Μακρής και Χρήστος Κουντουριώτης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα:

14η αγωνιστική

Αποτελέσματα

Καμπανιακός – ΑΕΛ 0-2

Αιολικός – Κοζάνη 0-0

ΑΕΚ Β - Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0

Σήμερα

Ηρακλής – Μακεδονικός (14.00)

Απόλλων Πόντου - ΠΑΟΚ Β (15.00)

Ρεπό: Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.