Super League 2-Γ’ Εθνική: Η αποστολή Καβάλας, ΠΑΣ, νέα Εθνικού Ν. Κεραμιδίου, Αιγινιακού

Χρήστος Λιάπης13 Οκτωβρίου 2024

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super league 2 η Καβάλα υποδέχεται στις 16.00 την Νίκη Βόλου. Στην αποστολή μετέχουν οι εξής:

Aστράς, Ιωαννίδης, Μίσκοβιτς, Κατσούρι, Σμίλτος, Δημητριάδης, Πάσαγιτς, Ιτσιος, Τσαμούρης, Αναστασόπουλος, Δερμιτζάκης, Μέτσε, Γαβριηλίδης, Ολιβέιρα, Κασέμι, Σπανουδάκης, Λέλεκας, Παπαδόπουλος, Εμπούκα, Γκέκας, Δερμιτζάκης Α., Μπόγνταν

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου


Ο Γιώργος Κυριαζής δε θα έχει στην διάθεση του τον Σάββα Σιατραβάνη στο σημερινό παιχνίδι με τον Διαγόρα που θα γίνει στο Α ΔΑΚ Κατερίνης στις 15.00.

Ο έμπειρος τεχνικός πήρε μαζί του όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές και θα ανακοινώσει την αποστολή λίγο πριν το σημαντικό για την ομάδα παιχνίδι.

«Περιμένουμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας γι αυτό και σήμερα ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ Α΄ΔΑΚ» αναφέρουν οι ιθύνοντες του συλλόγου

ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει σήμερα στις 15.00 εκτός έδρας τον Μακεδονικό.

Στην αποστολή μετέχουν οι εξής: Αθανασίου, Βρακάς, Γκίνης, Σομποτσίνσκι, Αζίζ, Τζίνο, Μίνα, Χάινριχ, Καφενζής, Ρίντερ, Στσέποβιτς, Σόρια, Αθανασίου, Κύρκος, Δούμας, Νικολιάς, Πάνος, Λώλης, Μπακαδήμας, Μάντζης, Λούπας.


Το σημερινό πρόγραμμα

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ, Μακεδονικός – ΠΑΣ Γιάννινα (15:00)

Α’ ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, Εθνικός Ν. Κεραμιδίου – Διαγόρας (15:00)

ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, Καβάλα – Νίκη Βόλου (16:00)

Γ’ Εθνική

Η αποστολή του Αιγινιακού στον αγώνα των Τρικάλων

Στα Τρίκαλα αγωνίζεται ο Αιγινιακός κόντρα στην τοπική ομάδα. Παρά τις δυσκολίες του αγώνα θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα

Ο τεχνικός των κυανολεύκων Σωτήρης Ζιώγας θα έχει στην διάθεση του τον Κώστα Χατζηδίμπα, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επιστρέφει μετά την πρεμιέρα.

Αντίθετα θα απουσιάσει ο Γιάννης Ντόσης, που δεν αγωνίστηκε και στο προηγούμενο ματς με τον Ερμή Αμυνταίου, λόγω προβλήματος στο πόδι του.

Οι 20 ετοιμόπολεμοι ποδοσφαιριστές της ομάδα του Αιγινίου είναι οι παρακάτω :

Κουγιουμτζόγλου, Τοπουζλής (Οι δύο τερματοφύλακες), Τασιώνας, Χατζηκωσταντίνου, Χατζηδίμπας Β., Χατζηδίμπας Κ., Μπουρανής, Κιρκιλιανίδης, Πορφυρίδης, Δαραής, Κακατάσιος, Προβατίδης, Μαργαρίτης, Μιτακίδης, Τοπαλίδης, Καούρας, Ξυδούς, Ροντρίγκες, Δελιόπουλος, Παρδάλης,

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.