Super League 1: Το νέο «φορμάτ» ίσως φέρει μετάθεση στη σέντρα

Γιώργος Μάντζιος07 Ιουλίου 2024

Το γεγονός ότι η επόμενη σεζόν θα διεξαχθεί – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – με νέο φορμάτ, αυτόματα σημαίνει πως θα μειωθούν οι αγώνες από τους 36 στους 32. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχουν σκέψεις για μετάθεση στην έναρξη του πρωταθλήματος κατά μία εβδομάδα, κάτι που δεν αποκλείεται να συζητηθεί στο προγραμματισμένο Δ.Σ της επόμενης Τετάρτης.

Άλλωστε κάτι τέτοιο φαντάζει πιθανό, αν τεθούν επί τάπητος και οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ στους προκριματικούς γύρους του Champions League και του Confernece League αντίστοιχα. Επίσης, είναι γνωστό ότι υπάρχει κι ένα νομικό κόλλημα που προκύπτει από τον νέο αθλητικό νόμο και αφορά την έναρξη του πρωταθλήματος, καθώς όπως αναφέρεται, πρέπει να ξεκινάει ένα μήνα μετά από τις εκλογές της ΕΠΟ.

Οι εκλογές της ομοσπονδίας γίνονται 22 Ιουλίου, ενώ η σέντρα του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για τις 17 με 18 Αυγούστου, όπως αποφάσισαν οι ΠΑΕ του συνεταιρισμού. Άρα η μετάθεση της σέντρας για την ώρα φαντάζει ρεαλιστικό σενάριο. Τέλος, μια πιθανή μετάθεση θα δώσει επιπλέον χρόνο και στη νέα ΚΕΔ να αποφασίσει για τους πίνακες των διαιτητών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.