Super League 1: Μικρή προσέλευση, λίγα εισιτήρια-4ος ο Άρης με ένα παιχνίδι εντός!

Μάνος Χατζάκης25 Σεπτεμβρίου 2024

Πέντε αγωνιστικές έχουν «τρέξει», μέχρι τώρα, στη Super League 1 και το κύριο χαρακτηριστικό είναι η απουσία του κόσμου από τις εξέδρες. Όχι πως είναι πρωτοτυπία, αλλά τα νούμερα είναι χαμηλά για ένα προϊόν που προσπαθεί να δεχτεί αναβάθμιση. Μόνο που, ούτε εύκολο είναι, ούτε από τη μια στιγμή στην άλλη γίνεται.

Μετά από 5 στροφές, λοιπόν, η Super League 1 έχει δει να κόβονται κάτι περισσότερα από 177.000 εισιτήρια. Η εικόνα θα μπορούσε να είναι λιγάκι καλύτερα, βέβαια, αν δεν υπήρχαν οι αναμετρήσεις κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς αυτομάτως να συνεπάγεται ότι ο κόσμος θα... έσπευδε να πάει στην ουρά, για να κόψει εισιτήριο.

Οι τάσεις είναι ενδεικτικές, αν κρίνει κάποιος ότι ο μέσος όρος των εισιτηρίων είναι 5.731!

Ένα ακόμη ενδεικτικό στοιχεία της ένδειας, όσον αφορά στην προσέλευση, είναι πως ο Άρης είναι 4ος στη σχετική λίστα, έχοντας δώσει μόνο ένα παιχνίδι εντός έδρας, εκείνο της προηγούμενης αγωνιστικής, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Οι Θεσσαλονικείς έκοψαν 7.222 εισιτήρια, προσέλευση που τους φέρνει στην τέταρτη θέση, ενώ στην 5η είναι ο Παναθηναϊκός με περίπου 6.500 εισιτήρια μέσο όρο. Και οι «πράσινοι», όμως, έχουν δώσει δύο παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών (Αστέρας Τρίπολης, Πανσερραϊκός), όσα δηλαδή έπαιξαν συνολικά ως γηπεδούχοι!

Κι όλα αυτά τα χαμηλά νούμερα σε εισιτήρια και εισπράξεις, τη στιγμή που οι τουλάχιστον οι ομάδες του Big-5 έχουν ξοδέψει εκατομμύρια ευρώ για ενίσχυση, κάνοντας εντυπωσιακές και δαπανηρές μεταγραφές.

Οξύμωρο, αλλά... this is Super League 1.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.