Super League 1: Επικυρώνει τη βαθμολογία και ορίζει Play offs και Play outs

Metrosport Team11 Μαρτίου 2023

Την προσεχή Τετάρτη η Super League 1 αναμένεται να κάνει Διοικητικό Συμβούλιο για να θέσει επί τάπητος ζητήματα που απασχολούν τη λίγκα αλλά και να προχωρήσει στην επικύρωση της βαθμολογίας της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. 

Επιπλέον, οι αρμόδιοι θα ορίσουν το πρόγραμμα των Play offs και Play outs. Συγκεκριμένα, η Λίγκα έχει προγραμματίσει για την προσεχή Τετάρτη σχετικό Δ.Σ., το οποίο θα αρχίσει στις 15:10 μέσω τηλεδιάσκεψης. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης που αναμένεται να συζητηθούν είναι: 1/ Επικύρωση βαθμολογίας κανονικής περιόδου Πρωταθλήματος Stoiximan Super League (ανδρών) αγ. περιόδου 2022-23 2/ Ορισμός αγώνων Stoiximan Playoffs και Playouts (ανδρών) αγ. περιόδου 2022-23. 

3/ Αιτήματα ΠΑΕ Βόλος κατά την από 28/2/2023 επιστολή της τελευταίας. 4/ Αίτημα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης κατά την από 9/3/2023 επιστολή της τελευταίας. 5/ Προέγκριση Κανονισμού Στολών αγ. περιόδου 2023-24. 6/ Θέματα σε σχέση με τη διεξαγωγή των τελικών φάσεων των Πρωταθλημάτων Υποδομών Super League 1 Κ17 και Κ15 7/ Αίτημα προς την ΕΠΟ σε σχέση με οφειλές των ΠΑΕ μελών του συνεταιρισμού προς αυτήν κατά το άρθρο 73 του Κανονισμού Αδειοδότησης 

8/ Θέματα σε σχέση με τον κεντρικό χορηγό του συνεταιρισμού προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου. 9/ Αίτημα συνεργάτη τήρησης στατιστικών στοιχείων. 10/ Ζήτημα απόδοσης ή μη από τις ΠΑΕ προς το συνεταιρισμό ποσοστού 7% εκ της οικονομικής ενίσχυσης από τα έσοδα φορολόγησης των κερδών των παικτών τυχερών παιγνίων. 11/ Διάφορα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.