Super League 1: Επικίνδυνη έξοδος για την ΑΕΚ, ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον Αστέρα

Metrosport Team02 Οκτωβρίου 2023

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα (2/10) η 7η αγωνιστική της Super League 1. Στο Περιστέρι στις 18:00 (NovaSports Prime), ο Ατρόμητος, ο οποίος αγνοεί ακόμα τη νίκη μετά από πέντε παιχνίδια, φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Κρις Κόλμαν δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Φριντζόνσον, ο οποίος λόγω ενός οικογενειακού ζητήματος δεν θα είναι διαθέσιμος. Εκτός παραμένει ο Ντιρκς, ο οποίος πάντως ανεβάζει ρυθμούς για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο γόναατο, όπως και ο Τζοβάρας που συνεχίζει ατομικό. Αντίθετα στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Κιβρακίδης για πρώτη φορά μετά τον μακροχρόνιο τραυματισμό του.

Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν μπορεί να υπολογίζει τον Ντιαρά, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα α' βαθμού στο δεξί πόδι στην προπόνηση. Εκτός παραμένει ο Βίκο, ο οποίος έχει μικροενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, ενώ ο Αλάγκμπε ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και επέστρεψε. Στην αποστολή του Αστέρα Τρίπολης μπήκε και ο Ζουκάνοβιτς, ο οποίος ήταν εκτός κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Δύο ώρες αργότερα, στις 20:00 (CosmoteSport 1), στο «Γεντί Κουλέ» θα διεξαχθεί η ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ, ο οποίος προέρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας είδε τόσο τον Ντίκο όσο και τον Ριέρα να ξεπερνούν τους τραυματισμούς τους και έτσι του συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή για το ματς. Από την άλλη έμεινε ξανά εκτός ο Νίκος Χριστογεώργος που συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα καθώς νιώθει πόνους.

Μπορεί τις τελευταίες μέρες ο Ματίας Αλμέιδα να δούλευε με όλους τους παίκτες του, ωστόσο ξαφνικά οι απουσίες μαζεύτηκαν με πιο σημαντική αυτή του Λιβάι Γκαρσία. Ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο ολοκλήρωσε την τελευταία προπόνηση με έντονες ενοχλήσεις και πριν αναχωρήσει η αποστολή της ΑΕΚ για την Κρήτη διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση.

Ο Γιόνσον λόγω ενοχλήσεων στην τελευταία προπόνηση έμεινε, επίσης, εκτός και μένει να φανεί η κατάστασή του ενόψει Άγιαξ, ο Άμραμπατ δεν ταξίδεψε για προληπτικούς λόγους μετά από ένα χτύπημα που δέχθηκε στο ματς με τον Ατρόμητο, ο Βίντα παρότι προπονείται κανονικά δεν είναι ακόμα στο απόλυτο της ετοιμότητάς του και ο Χατζισαφί παίρνει ανάσες ξεκούρασης, ενώ ο Σιντιμπέ είναι τιμωρημένος από την κόκκινη που είχε δεχθεί στο ματς της Πέμπτης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.