Super Κατερίνα: Ποιες αλλαγές έρχονται στο πάνελ της εκπομπής

Metrosport Team02 Ιουλίου 2024

Τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το πάνελ του «Super Κατερίνα» φαίνεται πως αναζητά η εκπομπή, που ολοκληρώνει τον φετινό της κύκλο στο τέλος της εβδομάδας.

Μέχρι σήμερα, οι συζητήσεις για το ποιοι θα βρίσκονται στο πάνελ της εκπομπής συνεχίζονται, με την παραγωγή να αναζητά ποιοι θα μπορέσουν να επαναφέρουν την εκπομπή στο νούμερο ένα της τηλεθέασης, αφού η Κατερίνα Καινούργιου φέτος αντιμετώπισε σκληρό ανταγωνισμό.

Ωστόσο, όπως επιβεβαιώνεται, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν θα επιστρέψει στη «Super Κατερίνα», με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να θέτει σοβαρά υποψηφιότητα για τη θέση του γνωστού παρουσιαστή. 

Παράλληλα, ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο παραμονής του Γιάννη Πουλόπουλου, ο οποίος έχει δηλώσει ότι όποια πρόταση δεχτεί, θα πρέπει να συμβαδίζει με τις ανάγκες της οικογενειακής επιχείρησης που διατηρεί στη Μύκονο, ενώ ο Γρηγόρης Γκουντάρας παραμένει ως alter ego της παρουσιάστριας.

Μέχρι στιγμής, δεν επιβεβαιώνεται ούτε η παραμονή της Χρίσλας Γεωργακοπούλου, ενώ το πέμπτο πρόσωπο που δεν αποκλείεται να βρεθεί στο πάνελ της εκπομπής είναι η Αφροδίτη Γραμμέλη, που δήλωσε πριν από λίγες ώρες ότι θα βρεθεί τη νέα σεζόν σε εκπομπή που υπάρχει ήδη κάποια χρόνια. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.