Super 3: Συναυλία στη μνήμη του Κουκ-Πότε θα πραγματοποιηθεί

Metrosport Team09 Οκτωβρίου 2024

Συναυλία στη μνήμη μίας από τις μορφές του οπαδικού κινήματος του Άρη, του «Κουκ» διοργανώνει ο Super 3, στο κλειστό κάτω από τη Θύρα 3 του «Κλ. Βικελίδης».

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 25 Οκτωβρίου.

Η ανακοίνωση των συνδεσμιτών του Άρη, αναφέρει τα εξής:

«Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί, για έναν ακόμα χρόνο, η συναυλία στη μνήμη του Γέρου μας, του Νίκου του Κουκ, στο κλειστό κάτω από τη Θύρα 3 του Χαριλάου, για την παραχώρηση του οποίου ευχαριστούμε θερμά τον Α.Σ. ΑΡΗΣ - ARIS A.C. (Official)

Τη μνήμη του Κουκ με την παρουσία τους στο stage θα τιμήσουν:

-Οι The Stress, ένα από τα πρώτα ελληνικά punk συγκροτήματα με παρουσία από το 1980

-Οι Black Wolves (Λευτέρης από Omixli & Beware The Wolves, Ανδρέας από Ομίχλη & Beware the wolves & Aντώνης από Beware the wolves)

-Οι Emergency band

-Ο Stefanatty από τους One Drop Forward

-Οι Cook’s not dead με τις διασκευές των τραγουδιών που άκουγε ο αδερφός μας...

Τη μνήμη του Κουκ όμως θα τιμήσουν επίσης όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν μαζί του μέσα σε κάποια εκδρομή από τα Final Four της Ευρώπης μέχρι τα ματς της Γ’ Εθνικής, αλλά κι αυτοί που αποτελούν δικιά του “σπορά” χωρίς να τον είχαν γνωρίσει προσωπικά.

Όσοι από εμάς τον αγκαλιάσαμε χοροπηδώντας σε ένα πέταλο ή σε ένα live, όσοι είχαμε την τιμή να τον δούμε πάνω στα μπαρ των συνδέσμων, εκεί που ανέβαινε για να χορέψει τα δικά του χαΐρια, στην προσπάθεια του να μας μυήσει σε μία ζωή που θα τη ζούμε με το κεφάλι ψηλά.

Όσοι από εμάς προλάβαμε να διδαχθούμε από αυτόν το τί σημαίνει ανιδιοτελής αγάπη για την ομάδα, το τί σημαίνει σθένος στα δύσκολα, το τί σημαίνει ήθος απέναντι σε συνοπαδούς και "αντιπάλους", το τί σημαίνουν έννοιες όπως “αξιοπρέπεια”, “αλληλεγγύη” και “αντίσταση”.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται από την Τετάρτη στον Κεντρικό, από τις επόμενες ημέρες θα φτάσουν σε όλα τα παραρτήματα του Συνδέσμου, ενώ θα υπάρχουν σημεία πώλησης και στα ερχόμενα ματς με Χαποέλ και Προμηθέα στο μπάσκετ και με την Καλλιθέα στο ποδόσφαιρο.

Η τιμή τους, η οποία ορίστηκε στα 7 ευρώ, θα καλύψει τα έξοδα της διοργάνωσης αλλά και την έμπρακτη στήριξη σε αδέρφια μας που βρίσκονται αντιμέτωπα με δικαστήρια και εξοντωτικές χρηματικές ποινές ακόμα και για το άναμμα ενός πυρσού.

Καλούμε όλο τον λαό του ΑΡΗ, αλλά και τον λαό της Θεσσαλονίκης, της πόλης του Κουκ, να στηρίξει την προσπάθεια με την αγορά εισιτηρίου και να βρεθεί δίπλα μας σε μία γιορτή από εμάς για εμάς, σε μία γιορτή μνήμης για αυτόν που “οι γειτονιές τρέμαν στο διάβα του...”.

We are the league!

Κουκ, Κουκ, Κουκ»!

Δείτε την ανάρτηση του Super 3:

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.