Sun: «Ποδοσφαιριστής της Premier League διοργάνωσε πάρτι οργίων»

Metrosport Team15 Οκτωβρίου 2023

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα της "Sun" αναφέρει ότι ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Premier League διοργάνωσε  μυστικό πάρτι οργίων σε ξενοδοχείο για τα γενέθλιά του, ενώ τα μοντέλα που παραβρεθήκαν στο πάρτι υπέγραψαν σύμβαση εμπιστευτικότητας.

Σύμφωνα με τη "Sun" το εν λόγω πάρτι διοργανώθηκε τον περασμένο Μάιο από έναν παίκτη που γιόρταζε τα γενέθλιά του. Η χρήση των NDA ή αλλιώς των συμβάσεων εμπιστευτικότητας για τον έλεγχο και τη φίμωση των γυναικών έχει προκαλέσει στο παρελθόν εκτεταμένη οργή.

Μάλιστα, υπάρχουν βίντεο, που διέρρευσαν από την "Sun", στα οποία φαίνεται ο διοργανωτής να λέει στους επισκέπτες πού να συναντηθούν και πώς να αντιμετωπίσουν την ασφάλεια: «Λοιπόν παιδιά, πολύ εύκολο. Αυτό είναι το πίσω μέρος. Εδώ μπορούμε να φτάσουμε και να παρκάρουμε και ο οδηγός να μας αφήσει. Εδώ θα υπάρχει ασφάλεια. Αυτή είναι η είσοδος για τα κορίτσια και για όλους».

Σύμφωνα με τη The Sun κορίτσι που συμμετείχε στο πάρτι δήλωσε: «Ήταν τόσο γεμάτο με τα κορίτσια που πηγαινοέρχονταν που έπρεπε να περιμένουμε στο χώρο του γκαράζ μέχρι να φύγουν άλλοι από τα δωμάτια. Ήταν άγρια. Είχαν κλείσει πολλά μεγάλα δωμάτια. Οι διοργανωτές έπαιρναν τα κορίτσια στους ανελκυστήρες, το ένα μετά το άλλο. Υπήρχαν αρκετοί ποδοσφαιριστές της Premier League στα δωμάτια με τα κορίτσια και κάποιοι ήταν μαζί στο κρεβάτι. 

Είχε free bar προφανώς και όλοι είχαν κολλήσει στο ποτό. Άκουσα ότι μια νεαρή γυναίκα που εργαζόταν στο ξενοδοχείο πιάστηκε να αγκαλιάζεται παθιασμένα με έναν παίκτη και μπήκε σε μπελάδες με τα αφεντικά της. Έπρεπε να υπογράψουμε NDA κατά την άφιξη και να παραδώσουμε τα τηλέφωνά μας. Μας είπαν ότι δεν ήθελαν να τραβήξουμε τίποτα και να το δημοσιεύσουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μόνο οι παίκτες είχαν τη δυνατότητα να κρατήσουν τα τηλέφωνά τους. 

Σωματοφύλακες κατέβαιναν, έπαιρναν περισσότερα κορίτσια στον επάνω όροφο και μετά ερχόντουσαν για να πάρουν περισσότερες μια ώρα αργότερα. Όλοι οι παίκτες κάλεσαν μια επιλογή κοριτσιών. Κανείς μας δεν γνώριζε την τοποθεσία μέχρι που μάς έστειλαν ένα βίντεο την ημέρα. Ορκιστήκαμε για μυστικότητα. Κατά την άφιξη στο ξενοδοχείο μάς έκαναν έρευνα σαν να περνούσαμε από την ασφάλεια του αεροδρομίου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.