Street Mode Specials: Αυτό είναι το πρόγραμμα των συναυλιών

Metrosport Team04 Σεπτεμβρίου 2024

Με μεγάλες συναυλίες που θα λατρέψουν χιλιάδες μουσικόφιλοι έρχονται τα Street Mode Specials.

Ποιοι καλλιτέχνες θα εμφανιστούν στη σκηνή; Αναλυτικά το πρόγραμμα των συναυλιών.

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Street Mode Specials έχει ξεκινήσει με σπουδαία ονόματα να εμφανίζονται επί σκηνής για να προσφέρουν μοναδικές στιγμές στο κοινό τους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

LEntourloop (FR) Live in Greece 2024 | SKGATH

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024 Θεσσαλονίκη

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024 Αθήνα

Οι απίθανοι Γάλλοι L’ Entourloop ζωντανά σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα! Δύο ξεχωριστές βραδιές στο πλαίσιο των Street Mode Specials 2024. Μαζί τους οι N’Zeng, Troy Berkley and BlabberMouf. Special Guests: Bailemos (Θεσσαλονίκη) – Twinsanity x DJ Micro (Αθήνα).

Έχοντας πλέον αναπτύξει μια σχέση αγάπης με το ελληνικό κοινό, οι L’Entourloop επιστρέφουν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα για δύο μοναδικές συναυλίες! Τους πρωτογνωρίσαμε στο Street Mode Festival του 2019 και τους απολαύσαμε ξανά φέτος στο Helmos Mountain Festival. Τον Σεπτέμβριο δίνουμε ραντεβού εντός πόλης για δύο “special” βραδιές, στον πολυχώρο WE της Θεσσαλονίκης (Παρασκευή 27/9) και στο Fuzz Club της Αθήνας (Σάββατο 28/9).

Είσοδος: 15€

Αγόρασε το εισιτήριο σου ηλεκτρονικά στο more.com ή hard-copy στα WE & Ghettoblaster (Θεσσαλονίκη), Ministry of Concrete, Monsterville, Rhythm Records, Jackal’s Tattoo (Αθήνα)

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους, το δίδυμο των Γάλλων producers ξαναχτυπά για να μας παρασύρει στο ηχητικό του σύμπαν, το οποίο συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία της Hip-Hop, Dub, Reggae και Jungle μουσικής. Γνωστοί για το show που προσφέρουν σε κάθε ζωντανή εμφάνισή τους, οι L’Entourloop ανεβαίνουν στη σκηνή με δύο MC’s, τον Troy Berkley και τον BlabberMouf, καθώς και τον τρομπετίστα N’Zeng. Πρόκειται για ένα εκρηκτικό FULL LIVE SHOW γεμάτο beats, μπάσα και χορό, ένα πάρτυ-ωδή στην κουλτούρα του soundsystem και στα είδη που γέννησε (reggae, dub, dancehall, hip-hop, jungle).

Saske - Νέγρος του Μοριά + Guests

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024 Θεσσαλονίκη

Τα Street Mode Specials παρουσιάζουν: Saske - Νέγρος του Μοριά + Guests

Δύο από τους κορυφαίους καλλιτέχνες της ελληνικής rap σκηνής, πρωτοπόροι στον ήχο τους και top performers, ο Saske και ο Νέγρος του Μοριά, μοιράζονται τη σκηνή της Μονής Λαζαριστών στην Θεσσαλονίκη και υπόσχονται δύο φαντασμαγορικά shows! Μαζί τους μερικοί “very special” καλεσμένοι (TBA). Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, επαναπροσδιορίζεται η έννοια της συναυλιακής εμπειρίας. Εάν ξέρεις τι παίζει, ξέρεις ότι αυτό δε χάνεται!

Είσοδος: 15€

Αγόρασε το εισιτήριο σου ηλεκτρονικά στο more.com ή hard-copy στα WE & Ghettoblaster

Μάθε περισσότερα για κάθε καλλιτέχνη:

Ο Saske, ένας από τους νεότερους εκπροσώπους της rap στην Ελλάδα, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή από το 2018, αρχικά με το single «Ξέρω Μάνα», το οποίο έγινε διπλά πλατινένιο, και λίγο αργότερα με τα προσωπικά άλμπουμ «Saskepticism vol. 1 & 2». Μέσα σε μια πενταετία δισκογραφικής παρουσίας, έχει καταφέρει να αποκτήσει πολλά χρυσά, πλατινένια και διαμαντένια (!) releases. Μουσικά, δεν φοβάται να πειραματιστεί, και κάθε του κυκλοφορία αναζητά την καινοτομία σε εικόνα και ήχο. Τα τελευταία χρόνια έχει αγαπηθεί όσο λίγοι από το ελληνικό κοινό, με τα singles «Nasa», «Padou» και «Mediterranean» να σπάνε ρεκόρ αναπαραγωγών στο διαδίκτυο. Τον Φεβρουάριο του 2024, κυκλοφόρησε το τρίτο προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο «Deluxe», το οποίο κατέκτησε την 5η θέση στο top-10 Albums Debut Global του Spotify, ενώ μόλις κυκλοφόρησε και το τέταρτο άλμπουμ του με τίτλο «Get Loved or Die Tryin».

Ο Νέγρος του Μοριά, γνωστός και ως Black Morris, είναι ένας από τους πιο ξεχωριστούς και επιδραστικούς καλλιτέχνες της εγχώριας σκηνής, τόσο για το απαράμιλλο flow και το μουσικό του blend, όσο και για την ασυναγώνιστη σκηνική του παρουσία. Μαζί με τον συνεργάτη του και παραγωγό Odydose, δημιούργησαν το άλμπουμ «ΘΡΑCOC», το οποίο έφερε έναν πρωτότυπο ήχο στο προσκήνιο, συνδυάζοντας το rap/trap με ρεμπέτικα στοιχεία, βαφτισμένο από τον ίδιο ως «τραμπέτικο». Ένας δίσκος που λατρεύτηκε από το κοινό, το οποίο είχε τη χαρά να τον απολαύσει live σε όλη την Ελλάδα σε αλλεπάλληλα sold-out shows, με αποκορύφωμα την εντυπωσιακή εμφάνισή του στην Αθήνα αυτό το καλοκαίρι, στην κατάμεστη Τεχνόπολη.

Novel 729 - Ταφ Λάθος - To Σφάλμα

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024 Θεσσαλονίκη

Τα Street Mode Specials παρουσιάζουν: Novel 729 - Ταφ Λάθος - To Σφάλμα

Ετοιμαστείτε για τρία μοναδικά live σε μια ημέρα αφιερωμένη στο ραπ, την τέχνη του μικροφώνου. Το Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, η Μονή Λαζαριστών της Θεσσαλονίκης υποδέχεται τους Novel 729, Ταφ Λάθος και To Σφάλμα για μια εκρηκτική, πολύωρη συναυλιακή εμπειρία. Εάν ξέρεις τι παίζει, ξέρεις ότι αυτό δε χάνεται!

Είσοδος: 15€

Αγόρασε το εισιτήριο σου ηλεκτρονικά στο more.com ή hard-copy στα WE & Ghettoblaster

Μάθε περισσότερα για κάθε καλλιτέχνη:

Ο Novel 729, όπως λέει ο ίδιος, είναι πρώτα ακροατής και μετά δημιουργός και ερμηνευτής. Ξεκινάει τη δισκογραφική του πορεία το 2016, με διάφορα singles και feats, και με έναν μεγάλο πυρήνα φίλων να τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα. Μετά την επιτυχία του πρώτου του άλμπουμ «Καταφύγιο» το 2019, κυκλοφορεί φέτος το «Βίωμα», το οποίο τοποθετείται αμέσως ανάμεσα στα καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς, από κοινό και κριτικούς. Το καλοκαίρι τον βρίσκει να περιοδεύει σε πάνω από 20 σταθμούς σε όλη την Ελλάδα, γεμίζοντας με εκρηκτική ενέργεια γήπεδα, θέατρα και φεστιβάλ.

Ο Ταφ Λάθος είναι ένας από τους κυριότερους εκφραστές και πρωτοπόρους της ελληνικής rap σκηνής. Ιδρυτής της Bashment Records και μέλος των Ψυχοδραμα 07, ξεκινά ως MC και beatmaker το 2001. Έχει συνεργαστεί με μεγάλο αριθμό Ελλήνων μουσικών, μεταξύ άλλων με τον Σταύρο Ξαρχάκο και τη Δήμητρα Γαλάνη, και έχει μοιραστεί τη σκηνή με διεθνούς φήμης καλλιτέχνες, όπως οι Wu Tang Clan, Cypress Hill, Damian Marley και Monophonics. Από τις αμέτρητες εμφανίσεις του, αξίζει να αναφέρουμε αυτές στο Ηρώδειο, στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου, στο ΚΠΙΣΝ, καθώς και σε φεστιβάλ στη Γαλλία και στο Βέλγιο.

Το Σφάλμα ραπάρει μέσα «από την κόλαση», δηλαδή μέσα από τη ζοφερή κατάσταση που βιώνει ένας νέος σήμερα, όμως παραμένει αισιόδοξος και δείχνει τον δρόμο προς την έξοδο μέσω της τέχνης του. Ο στίχος του είναι βαθιά πολιτικός, αφού όπως έχει πει χαρακτηριστικά: «Δεν γίνεται να εμπλεκόμαστε ενεργά ως κράτος σε δύο πολέμους και η ραπ να είναι τρία πουλάκια κάθονται». Στη μουσική σκηνή είναι ενεργός εδώ και μία δεκαετία, έχοντας κυκλοφορήσει πολυάριθμα singles και EPs, καθώς και τρία ολοκληρωμένα άλμπουμ: «Μασημένη Τροφή για Σκέψη» (2017), «Σπίτι» (2018) και «Οι άλλοι είσαι εσύ» (2020).

Πάνος Βλάχος - Σπύρος Γραμμένος - Sadahzinia

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024 Θεσσαλονίκη

Τα Street Mode Specials παρουσιάζουν: Πάνος Βλάχος - Σπύρος Γραμμένος - Sadahzinia

Την Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, τρεις ξεχωριστοί καλλιτέχνες με διαφορετικές πορείες, ενώνονται για μια βραδιά γεμάτη μουσική, συναίσθημα και έντονη κοινωνική κριτική, στη Μονή Λαζαριστών της Θεσσαλονίκης. Ο Πάνος, με την καυστική του πένα και την πολιτική του στάση, ο Σπύρος, με τους ευφυείς στίχους και το ανατρεπτικό του χιούμορ, και η Γιολάντα, με τις βαθυστόχαστες ρίμες και τη δυναμική της παρουσία, εκφράζουν σκέψεις που όλοι μοιραζόμαστε αλλά διστάζουμε να πούμε…

Είσοδος: 15€

Αγόρασε το εισιτήριο σου ηλεκτρονικά στο more.com ή hard-copy στο WE

Μάθε περισσότερα για κάθε καλλιτέχνη:

Ο Πάνος Βλάχος, άγνωστος τραγουδοποιός και ταραχοποιό στοιχείο, παρουσιάζει τραγούδια του γνωστού ηθοποιού σε ένα αυτοσχέδιο light metal λαϊκοέντεχνοpop πάρτυ με underground στοιχεία ethnic απολιτίκ trip hop. Τα υπόλοιπα που κάνει είναι λίγο πολύ γνωστά.

Ο Σπύρος Γραμμένος είναι ο τύπος με τις κόκκινες τιράντες που κάνει λίγο μουσική, λίγο stand-up, λίγο σάτιρα, λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και μπόλικη κοινωνική κριτική. Είναι αυτός που λέει το «Ω να σου», την «90άρα TDK», το «Καμία Μόνη» και κάτι άλλα. Ευτυχώς στα live του περιβάλλεται από αληθινούς μουσικούς.

Η Sadahzinia, κατά κόσμον Γιολάντα Τσιαμπόκαλου, είναι Ελληνίδα ράπερ και τραγουδοποιός, γνωστή ως η πρώτη γυναίκα MC στη χώρα. Μέλος του θρυλικού συγκροτήματος Active Member, η Sadahzinia, με πάνω από 30 χρόνια σκηνικής παρουσίας, ξεχωρίζει για τους βαθυστόχαστους στίχους της, οι οποίοι θίγουν κοινωνικά ζητήματα και προσωπικά βιώματα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.